Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

«Πολίτης» ο Αγουέρο

Τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι για τα επόμενα πέντε χρόνια θα φορά ο Σέρχιο Αγουέρο. Ο 23χρονο Αργεντινός υπέγραψε την Πέμπτη συμβόλαιο συνεργασίας με τους «Πολίτες» και ανακοινώθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ο πρώην παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης, που κατά πάσα πιθανότητα θα ενσωματωθεί με τη νέα του ομάδα το προσεχές Σαββατοκύριακο σε τουρνουά στο Δουβλίνο, δήλωσε έτοιμος να κάνει ό,τι του ζητήσει ο προπονητής του και να δουλέψει σκληρά.

«Δεν νομίζω να αντιμετωπίσω πρόβλημα προσαρμογής στην ομάδα. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, ό,τι μου ζητήσει ο κόουτς ο οποίος προφανώς θα ξέρει πώς να με χρησιμοποιήσει», είπε ο Αγουέρο ο οποίος στη συνέχεια κλήθηκε να σχολιάσει το ντέρμπι της πόλης ανάμεσα σε Σίτι και Γιουνάιτεντ μιας και συμμετείχε σε αντίστοιχα στη Μαδρίτη ανάμεσα σε Ατλέτικο και Ρεάλ:

«Νομίζω ότι είναι ντέρμπι που κάθε φίλαθλος θέλει να δει. Ο κόσμος ανυπομονεί για αυτό το ματς. Λατρεύω την εμπειρία του ν’ αγωνίζομαι σε τέτοιου είδους αγώνες όμως την ίδια στιγμή ξέρω πως πρέπει να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος γιατί πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό ματς και ένας από τους δύο πρέπει να νικήσει. Καλύτερα να είμαστε εμείς, αφού τότε είναι όλοι χαρούμενοι».

• Από την όλη ιστορία, η Ατλέτικο Μαδρίτης θα βάλει στα ταμεία της περί τα 45εκατ. ευρώ, ακριβώς όσα προέβλεπε η ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη.

• Ο Αγουέρο επέλεξε τη φανέλα με το νούμερο «16».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.