Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Εσύ πόσο σεξ κάνεις;

Τελικά υπάρχει τρόπος να μετρήσουμε το σεξ;

Μιλάτε με τη φίλη στο τηλέφωνο, με την κομμώτρια στο beauty salon και τη οικονόμο, ρωτώντας με απόγνωση, «εσύ πόσο συχνά το κάνεις»; Κάθε μέρα, μέρα παρά μέρα, μία φορά το μήνα, τελικά τι συμβαίνει με τη σεξουαλικά σας ζωή; Μήπως περνάτε κρίση με το αγόρι, ή μήπως οι έξι φορές τη μέρα που το στριμώχνετε δείχνουν πως είστε λυσσάρα και πρέπει να τον αφήσετε και λίγο στην ησυχία του;

Οι ειδικοί υποστηρίζουν πως στην πραγματικότητα δεν υπάρχει κάποιος μαγικός αριθμός που να φανερώνει ποιο είναι το μέτρο για τις ερωτικές σας συνευρέσεις. Σημασία έχει το πόσο συχνά θέλετε να κάνετε sex και όχι το νούμερο αυτό καθεαυτό. Το σεξ είναι ουσιαστικά μία άτυπη συμφωνία μεταξύ των δύο συντρόφων και έτσι εξαρτάται από το είδος της σχέσης σας και την έντασή της το πώς θα το ορίσετε μεταξύ σας.
Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με τη μέχρι τώρα σεξουαλική σας ζωή, αυτό που πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε είναι να το πείτε στο έτερον ήμισυ και από κοινού να προσπαθήσετε να βρείτε μία χρυσή τομή.
Μην ξεχνάτε πως μία σχέση θέλει από κοινού θυσίες και υποχωρήσεις και η ερωτική σας ζωή δεν εξαιρείται από αυτόν τον κανόνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.