Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Κατά...Ευάγγελον: Τα 5 αμαρτήματα του Στουρνάρα!

Μπορεί μετά τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών με τις δηλώσεις του να εξέφρασε στήριξη στον Γ.Στουρνάρα, όμως για τον Βαγγέλη Βενιζέλο ο Υπουργός Οικονομικών είναι..."κόκκινο πανί".

Στο πρόσωπό του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ βλέπει πέντε αμαρτήματα...πέντε κρυφούς εχθρούς που απειλούν την παντοκρατορία του στο κόμμα και την προσπάθειά του να αναδειχθεί ως η μοναδική υπεύθυνη φωνή στη χώρα.
Τα πέντα "αμαρτήματα" του Γ. Στουρνάρα έχουν, μάλιστα, τις ρίζες τους βαθιά πίσω στο χρόνο και στην ιστορία του..."εκσυγχρονιστικού" ΠΑΣΟΚ του οποίου και ο ίδιος ο κ. Βενιζέλος υπήρξε κάποτε θιασώτης:
1. Ο Γ. Στουρνάρας, όπως είχε αποκαλύψει το spirospero.gr (εδώ) και επιβεβαιώνει και σήμερα σε άρθρο η εφημερίδα "Το Ποντίκι", ήταν, είναι και...θα είναι, εντολοδόχος του Κώστα Σημίτη. Θεωρείται μάλιστα "έργο" του πρώην πρωθυπουργού η αυτονόμηση του υπουργού Οικονομικών στο Eurogroup, που αντί να γυρίσει με όρους επαναδιαπραγμάτευσης γύρισε με επιπλέον 3 δις στα "χρωστούμενα" καλοκαιρινά μέτρα!
2. Ο Υπουργός Οικονομίας είναι πολύ καλός φίλος -"κολλητός"- του προέδρου ΣΕΒ Δημήτρη Δασκαλόπουλου, από τον οποίο ο κ. Βενιζέλος "αδειάστηκε" ανοιχτά στο θέμα της μετενέργειας
3. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κρατάει "μανιάτικο" στον κ. Στουρνάρα το γεγονός ότι δέχτηκε "την τιμή" να είναι υπουργός Οικονομικών από τον κ. Σαμαρά, ενώ την είχε αρνηθεί κατηγορηματικά και από τον Γ. Παπανδρέου αλλά και από τον Λ.Παπαδήμο
4. Ο Γ. Στουρνάρας είναι τα μάτια και τα αυτιά της "τρόϊκας" στην Ελλάδα! Οι εκπρόσωποι των δανειστών τον ακούνε, τον συμβουλεύονται, πολλές φορές σχεδόν τον υπακούουν, ενώ λέγεται ότι πολλά άρθρα των δύο μνημονίων γράφτηκαν... από το χέρι του
5. Ο κ. Στουρνάρας σε εσωκομματικό επίπεδο, έχει πολλά-πολλά με τον Γ. Φλωρίδη, το κορυφαίο στέλεχος της "εκσυγχρονιστικής" πτέρυγας του ΠΑΣΟΚ με δεσμούς και στην σημιτική πλευρά, που επιχειρεί, μαζί με άλλους εκσυγχρονιστές, να έχει έτοιμο τον "φορέα" που θα πρωταγωνιστήσει στην κεντροαριστερά όταν-αν-το ΠΑΣΟΚ καταρρεύσει πλήρως.



spirospero.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.