Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Στον τελικό η εθνική Νέων

Στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος προκρίθηκε η εθνική Νέων.


Τα τρομερά μωρά της Ελλάδας επικράτησαν της Αγγλίας στην παράταση με σκορ 2-1 σε μια αναμέτρηση που... έσπασαν καρδιές. Μπουγαϊδης και Λυκογιάννης τα ελληνικά γκολ, ο Αφόμπε ισοφάρισε για τους Άγγλους και έστειλε την αναμέτρηση στην παράταση. Με δέκα παίκτες αγωνίστηκε απο το 44΄ το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα λόγο αποβολής του Στέφανο Καπίνο. Ισπανία ή Γαλλία ο αντίπαλος μας στον τελικό που θα διεξαχθεί την Κυριακή το βράδυ στις 21.30.

Στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος προκρίθηκε η εθνική Νέων. Τα τρομερά μωρά της Ελλάδας επικράτησαν της Αγγλίας στην παράταση με σκορ 2-1 σε μια αναμέτρηση που... έσπασαν καρδιές.

Μπουγαϊδης και Λυκογιάννης τα ελληνικά γκολ, ο Αφόμπε ισοφάρισε για τους Άγγλους και έστειλε την αναμέτρηση στην παράταση. Με δέκα παίκτες αγωνίστηκε απο το 44΄ το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα λόγο αποβολής του Στέφανο Καπίνο. Ισπανία ή Γαλλία ο αντίπαλος μας στον τελικό που θα διεξαχθεί την Κυριακή το βράδυ στις 21.30.

Ελλάδα (Κώστας Τσάνας): Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Σταφυλίδης, Κουρμπέλης, Μπουγαΐδης, Μπάλλας, Φουρλάνος (71΄ Μπουχαλάκης), Κατίδης (104΄ Μπακασέτας), Γιαννιώτας, Λυκογιάννης, Διαμαντάκος (45΄+2΄ Διούδης)
Αγγλία (Νόελ Μπλέικ): Τζόνστον, Ντάιερ (57΄ Γκάρμπουτ), Ρόμπινσον, Κιν, Θορπ, Μπάρκλεϊ, Τσάλομπαχ, Μπεραΐνο (76΄ Ρέντμποντ), Χολ, Αφόμπε, Λάντστραμ (90΄ Θορν).
Διαιτητής: Χάνσεν (Δανία)
Βοηθοί: Λέμπεντεν (Ρωσία), Λίστκιεβιτς (Πολωνία)

Πηγή: www.athina984.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.