Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

«Άντε να τελειώνουμε…»

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού για τη νίκη στην Ουκρανία και το +4 που βρίσκεται η ομάδα από τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα. Οι Πειραιώτες κατάφεραν να νικήσουν (3-0) τον Άρη, ενώ ο «αιώνιος» αντίπαλος ηττήθηκε από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Πλέον οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν να τελειώσει θετικά και αυτή η εβδομάδα, παίρνοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League και το «τρίποντο» απέναντι στην ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα για να τελειώσει ουσιαστικά η υπόθεση τίτλος. Οι Πειραιώτες συνέχισαν για δέκατο παιχνίδι το νικηφόρο σερί τους, χωρίς μάλιστα να έχει παραβιαστεί η εστία τους.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν δείχνουν να εφησυχάζουν και αυτό είναι κάτι που τόνισε και ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετά τη λήξη της χθεσινής αναμέτρησης στο Καραϊσκάκη.

«Μέχρι το τέλος θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Έχουμε πολύ δύσκολα ματς στη συνέχεια και αν θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές, έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Στο Europa League για να κερδίζεις πρέπει να κρατάς το μηδέν πίσω. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Πέμπτη και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Την Πέμπτη ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μέταλιστ, την οποία νίκησε με 1-0 στο Χάρκοβο. Ωστόσο, οι Ουκρανοί είναι καλύτερα μακριά από την έδρα τους και χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή από τους παίκτες του Βαλβέρδε. Από την πλευρά του, ο Ισπανός τεχνικός δεν υπολογίζει τον Μέλμπεργκ για το συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού στο προηγούμενο συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες.

Ωστόσο, στη διάθεσή του επιστρέφουν ο Μέγιερι και Ντιόγο που εξέτισαν τις ποινές τους, ενώ λογικά ο 48χρονος προπονητής θα έχει και τον Κάρολ που δείχνει να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Επίσης, θέση στο αρχικό σχήμα της ομάδας θα πάρουν οι Τζεμπούρ, Ορμπάιθ, Φουστέρ, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Μανιάτης, οι οποίοι πήραν ανάσες στο αγώνα με τους Θεσσαλονικείς.

Σήμερα οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ρεπό, αφού ο Βαλβέρδε θέλησε να επιβραβεύσει τους παίκτες για τις εμφανίσεις των τελευταίων εβδομάδων.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός είπε μετά το τέλος του αγώνα πως σήμερα θα έχουν ρεπό και όποιος θέλει μπορεί να πάει στις εγκαταστάσεις της ομάδας για αποκατάσταση. Μάλλον αυτό θα πράξουν οι περισσότεροι από τους παίκτες, όμως η προετοιμασία για το παιχνίδι με τη Μέταλιστ θα ξεκινήσει από αύριο το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.