Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Σωρεία διαρρήξεων το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου

Σωρεία κλοπών και διαρρήξεων σημειώθηκε το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου στην Πάτρα. Πάνω από 10 περιπτώσεις έχουν καταγγελθεί στην ασφάλεια της Πάτρας αφού οι επιτήδειοι βρήκαν την ευκαιρία που οι ιδιοκτήτες των σπιτιών έλειπαν διακοπές και έδρασαν ανενόχλητοι.

Χαρακτηριστική περίπτωση σε μονοκατοικία στην περιοχή των Βραχνεϊκων όπου οι ιδιοκτήτες γύρισαν χθες από τις διακοπές τους και βρήκαν το σπίτι τους λεηλατημένο.

Οι δράστες είχαν ξεκολλήσει τα κασώματα της πόρτα προκειμένου να εισέλθουν στο εξωτερικό του σπιτιού αφού η πόρτα ήταν ασφαλείας και δεν μπορούσαν με άλλο τρόπο να την διαρρήξουν . Επίσης το σπίτι διέθετε και συναγερμό όμως οι επαγγελματίες, όπως αποδείχθηκε διαρρήκτες , έκοψαν τα καλώδια με αποτέλεσμα να μην ειδοποιηθεί η εταιρεία σεκιούριτι.

Οι δράστες πήραν περίπου 1000 ευρώ σε μετρητά ενώ εξαφάνισαν τις ηλεκτρονικές συσκευές του σπιτιού. Σύμφωνα με αξιωματικούς της αστυνομίας πρόκειται για σπείρα η οποία βρήκε την ευκαιρία να δράση του τριήμερο. Αναμένεται πως θα έχουμε νέες καταγγελίες για διαρρήξεις όταν οι αδειούχοι επιστρέψουν στα σπίτια τους.


Διαβάστε περισσότερα στο: xe-blogare.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.