Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Η απόφαση που άλλαξε την ζωή του Bo Jackson

Όλοι λίγο πολύ γνωρίζουν τον Bo Jackson έναν από τους μεγαλύτερους θρύλους στην ιστορία του αθλητισμού και πιο συγκεκριμένα στο Αμερικάνικο ποδόσφαιρο. Αυτό που γνωρίζουν όμως λίγοι, είναι η παιδική του ιστορία και μια απόφαση που πήρε και έμελλε να αλλάξει την ζωή του για πάντα.

Μια μέρα ο νταής του σχολείου της πρώτης γυμνασίου έδειρε ένα άλλο παιδί τον Bo Jackson. Ορκισμένος, λοιπόν, να πάρει εκδίκηση για τον ξυλοδαρμό αυτό, πήρε ένα όπλο και πήγε και τον βρήκε. Λίγο πριν πυροβολήσει, αναρωτήθηκε: Τι θα συμβεί αν τραβήξω την σκανδάλη; Του ήρθε στο μυαλό μια εξαιρετικά επίπονη εικόνα καθώς φαντάστηκε την ζωή του στην φυλακή. Τότε σημάδεψε αλλού και πυροβόλησε σε ένα δέντρο. Μια αλλαγή σκέψης και ένας πόλεμος συναισθημάτων άλλαξε την ζωή ενός μικρού παιδιού από ένα παιδί χωρίς κανένα μέλλον σε έναν από τους μεγαλύτερους θρύλους.

Πριν ενεργήσετε και επικρατήσουν τα άσχημα συναισθήματα, καλό είναι να αναρωτιόμαστε τι συνέπειες θα έχει αυτή η πράξη μας σε εμάς και στους γύρω μας, τι κακό μπορούμε να κάνουμε και να επικρατεί η λογική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.