Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Γυναίκες μην κλαίτε τη χαμένη σας λίμπιντο

Το κλάμα και η λίμπιντο είναι μεγέθη αντιστρόφως ανάλογα. Μαζέψτε λοιπόν τα δάκρυά σας γιατί σύντομα θα έχετε εξαφανίσει κάθε ίχνος ερωτισμού μεταξύ σας.

Ελάτε τώρα, μην παριστάνετε τις έκπληκτες. Δεν μπορεί να μην είχατε σκεφτεί ποτέ πόσο ξενέρωτο είναι να σας βλέπει ο σύντροφός σας να κλαίτε συνέχεια. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι αρκετές από εσάς χρησιμοποιείτε το κλάμα ως μέσο για να αποκτήσετε αυτό που θέλετε. Καλό είναι να μάθετε κι εσείς όμως ότι τέτοιου είδους ψυχολογικοί εκβιασμοί έχουν μόνο βραχυπρόθεσμα αποτελέσματα που πολύ συχνά γυρίζουν μπούμερανγκ.

Αυτό σημαίνει ότι εκτός από το αντιαισθητικό της όλης κατάστασης (εσείς με τη μάσκαρα χυμένη στα μάγουλα να μυξοκλαίτε), σύμφωνα με πρόσφατη επιστημονική έρευνα, τα δάκρυα περιλαμβάνουν άοσμες ουσίες οι οποίες μειώνουν την τεστοστερόνη. Η τεστοστερόνη βρίσκεται σε άμεση εξάρτηση με τη σεξουαλική διέγερση των ανδρών, πράγμα το οποίο μεταφράζεται σε μείωση της σεξουαλικής τους επιθυμίας.

Έρευνα έδειξε πως τα δάκρυα δεν συγκίνησαν τους άνδρες που έλαβαν μέρος στην έρευνα, κατέστειλαν όμως την επιθετικότητά τους. Τι να το κάνετε όμως αν ο σύντροφός σας δεν έχει καμία όρεξη να ασχοληθεί μαζί σας σεξουαλικά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.