Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Όλη η απολογία Ζήγρα

Ο Ντίνος Μιχαηλίδης, πρώην υπουργός Εσωτερικών της Κυπριακής κυβέρνησης, είνα το νέο πρόσωπο που αποκάλυψε στη μαραθώνια απολογία του ο εξάδελφος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Νίκος Ζήγρας.



Σύμφωνα με το δικηγόρο, "οι τελικοί αποδέκτες του συνόλου των χρημάτων είναι ο Απόστολος Αθανάσιος Τσoχατζόπουλος και ο Ιωάννης Σμπώκος" ενώ ο Ντίνος Μιχαηλίδης "ήταν το πρόσωπο κλειδί στην υπόθεση καθώς και προσωπικός φίλος του Τσοχατζόπουλου τον οποίο ο τελευταίος μου ειχε συστήσει ως άνθρωπο της απολύτου εμπιστοσύνης του.


Ήταν το πρόσωπο που μεθόδευε όλες τι συζητήσεις -επαφές-αποφάσεις μεταξύ των Al Sayad, Καμπούρογλου και Τσοχατζόπουλο. Ήταν αυτός που μετέφερε όλες τις επιταγές από τους Al Sayad και Καμπούρογλου στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Κύπρο) καθώς και ποσά σε μετρητά μαζί με το γιο του Μιχάλη Μιχαηλίδη".








Σύμφωνα πάντα με το Νίκο Ζήγρα, οι επαφές του Κύπριου πολιτικού με τον Άκη Τσοχατζόπουλου ήταν συχνές και γίνονταιν πάντα βράδυ στο γραφείο της Κόμνα Τράκα. "Τις μεταφορές μεγάλων χρηματικών ποσών έκανε σε τσάντες πολύ συχνά και ο Ιωάννης Σμπώκος, ο οποίος είχε στενές επαφές με τον Καμπούρογλου, οι οποίοι μαζί συντόνιζαν όλες τις δουλειές".
apologia2
Ο Ζήγρας "συμβουλεύει" τον ανακριτή να ελέγξει την Ελληνοελβετίδα Μαργαρίτα Τερζή, η οποία φέρεται ως ιδιοκτήτρια υπερπολυτελούς διαμερίσματος στη Θεσσαλονίκη, αγορασμένο από τον Άκη στο όνομα της κόρης του Αρετής αλλά και ποια ήταν η σχέση της συγκεκριμένης κυρίας με τη Βίκυ Σταμάτη και πώς αυτή κατείχε θέση συμβούλου στο Υπουργείο Άμυνας.
Επίσης εμπλέκει και την πρώην σύζυγο του Ακη Τσοχατζόπουλου, Γκούντρουν για την οποία αναφέρει ότι πήρε 500.000 δολάρια για να συναινέσει στο διαζύγιο με τον πρώην υπουργό!!
Εμπλέκει επίσης και το γιο του Άκη, Αλέξανδρο, ο οποίος, σύμφωνα πάντα με τον Ζήγρα, απέκτησε το καφέ -μπαρ ΣΤΟΑ στην οδό Πατησίων από μεγαλοεκδότη, όταν ο πατέρας του πλήρωσε 400.000 ευρώ "χρήματα τα οποία δόθηκαν μετρητά και δεν δηλώθηκαν πουθενά"!
Ο Νίκος Ζήγρας αναφέρεται και στην Αρετή Τσοχατζοπούλου, λέγοντας ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος έδωσε μεγάλο χρηματικό ποσό προκειμένου να ιδρύσει εταιρεία κατασκευών-μελετών "μαζί με κάποια υπάλληλο του Υπουργείου Δημοσίων Έργων με το όνομα Καλτσά".
apologia3





ΠΗΓΗ : spirospero.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.