Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ: Ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΛΙΘΟΝ ΒΑΛΕΤΩ. ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΝΕΙΛΟΥ

Μια ζωή στο απυρόβλητο ο κύριος πρόεδρος του Μίλωνα που θα μείνει στην ιστορία ως ο πρώτος και καλύτερος ειδήμονας "χτισίματος" Ολυμπιονικών από τις ομογένειες της Αλβανίας, της Γεωργίας και των παραθαλασσίων περιοχών του Εύξεινου Πόντου και της Μαύρης Θάλασσας.

Και πάντα πρώτος και καλύτερος στις φωτογραφίες νίκης και εθνικού θριάμβου, στις παράτες και στις υπερεθνικές εργολαβίες βιομηχανίας μεταλλίων. Ο περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός, ισχυρό τέκνο του νεοταξικού ΠΑΣΟΚ, συγκεντρώνει αυτές τις μέρες τα πυρά λοιμοξιολόγων και ειδικών σαν ο πρώτος υπεύθυνος για την ραγδαία εξάπλωση στην Αττική του ιού του Δυτικού Νείλου.

"Δεν ψέκασε και θα το πληρώσουμε όλοι", τον κατηγορούν. Αλλά αυτός, ακλόνητος. Σίγουρος. Τα φιλαράκια του οι δημοσιογράφοι(γνωστοί τόσα χρόνια και μη εξαιρετέοι), θα τον "καθαρίσουν". Ο Γιαννάκης τα ξέρει τα κόλπα. Άλλωστε είναι συγκυβερνήτης στο ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου και όπως κάποιοι λένε ο βασικός νους της πρότασης στον Πόλντο να κάνει το αγαπημένο του τέκνο Πύρρο Δήμα, βολευτή.

Ο Γιάννης Σγουρός όμως θα πρέπει να βγει και να εξηγήσει στον λαό γιατί οι άνθρωποι τρέχουν στα νοσοκομεία. Εαν δεν φταίει ο ίδιος, κάποιος ευθύνεται. Πιθανόν να μπέρδεψε την ιατρική με την "ιατρική" της Άρσης Βαρών. Τότε που οι αθλητές συλλαμβάνονταν ομαδικά ντοπέ και αυτός νόμιζε ότι ψιχαλίζει.Το όνειρο της ντοπαρισμένης και φαρμακωμένης, σικέ dream team, νοητικό επίτευγμα και του ίδιου και του φίλου του, Χρήστου Ιακώβου, έχει μεγάλη απόσταση απο την κεντρική διοίκηση που ασκεί. Και εαν δεν λέει να το καταλάβει, υπάρχουν εισαγγελικά όργανα για να το κατανοήσει πλήρως.


πηγή : makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.