Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

ΝΕΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΣΣΩ ΚΑΒΒΑΔΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ!

Το κοράκι του ΔΝΤ ξαναχτύπησε... ''Το ΔΝΤ κάνει τα πράγματα εύκολα και άνετα για την Ελλάδα'', δήλωσε Κριστίν Λαγκάρντ σε συνέντευξη της στο CNBC.com.

Η επικεφαλής του ΔΝΤ ορίζει με κυνικότητα την σχέση μεταξύ απελπισμένων κρατών, όπως η Ελλάδα, με το ΔΝΤ : ''Δείξε μου τα καλά πρώτα, και μετά παίρνεις τα λεφτά'', ενώ σε ερώτηση για τυχόν πίστωση χρόνου στη χώρα μας, απάντησε:''είναι πρόωρο να μιλάμε για παράταση, για επιπρόσθετη χρηματοδότηση''.

Όσον αφορά τη γνώμη της για τους Έλληνες πολιτικούς;''Πρέπει να εφαρμόζουν, περισσότερο από το να μιλάνε'', αν και λίγο αργότερα στη συνέντευξη της τονίζει πως είναι καλά τα μηνύματα από τη νέα ελληνική κυβέρνηση:''Είμαι ικανοποιημένη που βλέπω ότι οι ελληνικές αρχές αναγνωρίζουν πως πρέπει να επιδείξουν την αποφασιστικότητά τους στο να υιοθετήσουν, και να εφαρμόσουν το πρόγραμμα. Καθώς θεωρώ ότι αυτό δεν είχε γίνει κατανοητό πιο πριν. Αυτή η αλλαγή νομίζω πως πλέον υφίσταται, είναι ευπρόσδεκτη και θα βοηθήσει ώστε να έχουμε καλύτερο διάλογο με τις αρχές''.
Η Κριστίν Λαγκάρντ βρήκε και δυο... συμπονετικές κουβέντες να πει για τους Έλληνες:''χρειάζεται να αναγνωρίσουμε το ότι ο ελληνικός λαός έχει υποφέρει πολύ και έχει κάνει σημαντικές θυσίες, οι άνθρωποι έχουν κάνει τεράστιες προσπάθειες οι οποίες συχνά υποτιμούνται''.

πηγή : makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.