Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Σκέφτεται Γκέκα η Μπεσίκτας

Ο Φάνης Γκέκας βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπεσίκτας η οποία ψάχνει έναν επιθετικό για να εγγυηθεί το γκολ την επόμενη σεζόν.

Ελεύθερος… κυκλοφορεί ο Φάνης Γκέκας από το τέλος της περυσινής σεζόν. Ο Έλληνας επιθετικός συμμετείχε κανονικά στο Euro 2012 όπου σημείωσε ένα τέρμα και είχε μία εν γένει καλή παρουσία με το εθνόσημο στο στήθος. Ο Έλληνας επιθετικός, έχοντας εντυπωσιάσει πέρυσι με τη φανέλα της Ορντούσπορ πετυχαίνοντας οκτώ τέρματα σε 11 αναμετρήσεις έχει κερδίσει την εκτίμηση των Τούρκων και όπως όλα δείχνουν δεν θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Η Μπεσίκτας που καίγεται για την απόκτηση ενός επιθετικού, έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του και από τη στιγμή που ο διεθνής ποδοσφαιριστής κυκλοφορεί ελεύθερος θα ήταν μια οικονομική επιλογή για τους «αετούς». Σύμφωνα με τα Μέσα της Τουρκίας η ομάδα της Κωνσταντινούπολης σκέφτεται να του προσφέρει συμβόλαιο για ένα χρόνο με οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα, έναντι 800.000 ευρώ ετησίως.
Την ίδια ώρα, η Μπεσίκτας εξετάζει και άλλους στόχους. Όπως αναφέρει η Daily Mail, σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να προσφέρει πέντε εκατομμύρια ευρώ στην Άρσεναλ για την απόκτηση του Μαροκινού διεθνούς επιθετικού, Μαρουάν Σαμάκ. Ο 28χρονος επιθετικός δεν υπολογίζεται από τον Αρσέν Βενγκέρ και θα έδειχνε θετικός στην παραχώρησή του έναντι του συγκεκριμένου ποσού.

onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.