Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ... ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!

Πάνω που είπαμε, να βρε αδελφέ δυο καλές κινήσεις, έστω και εντυπωσιασμού, έσπευσαν να δικαιώσουν τη... φήμη τους!

Αφού μας τάραξαν στα φούμαρα, τελικά αποφάσισαν πως το κανάλι της Βουλής, το οποίο πληρώνουμε με εκατομμύρια ευρώ άγνωστο για ποιο λόγο, αλλά και το γυμναστήριο του κοινοβουλίου που επίσης χρυσοπληρώνουμε, δεν θα κλείσουν!

Δηλαδή, το κανάλι της Βουλής που κοστίζει εκατομμύρια στους Έλληνες φορολογούμενους και δεν προσφέρει απολύτως τίποτα θα εξακολουθήσει να υπάρχει, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Βουλής!

Παράλληλα, από μηδενική βάση θα ελεγχθούν οι πιστώσεις που διατίθενται για τη λειτουργία της Βουλής ώστε να υπάρξει ορθολογικότερη διαχείριση, δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης σε συνομιλία που είχε με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες έπειτα από συνάντηση που είχε με τον πρώην πρόεδρο του Σώματος Απόστολο Κακλαμάνη.

Ο κ. Μεϊμαράκης διευκρίνισε ότι δεν τίθεται θέμα να κλείσει ο τηλεοπτικός σταθμός της Βουλής, ενώ για το γυμναστήριο ανέφερε ότι επιδίωξη του είναι να μειωθεί το κόστος λειτουργίας. «Καταβάλλεται προσπάθεια ώστε να λειτουργούν και τα δύο σύμφωνα με τη τρέχουσα οικονομική πραγματικότητα και τα δεδομένα που υπάρχουν», σημείωσε ο κ. Μεϊμαράκης.




πηγή : makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.