Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

«Καμπάνα» τριετίας για Κούγια!

Με αποκλεισμό από κάθε αθλητική δραστηριότητα για τα επόμενα τρία χρόνια τιμώρησε η Πειθαρχική Επιτροπή της Football League τον Αλέξη Κούγια, για την συμπεριφορά του στο παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Η συγκεκριμένα ποινή αφορά όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση για δυσφήμιση του αθλήματος από τον ισχυρό άνδρα της Παναχαϊκής. Παράλληλα του επιβλήθηκε τόσο η απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για τον επόμενο χρόνο, όσο και συνολικό χρηματικό πρόστιμο ύψους 11.000 ευρώ. Η ποινή βέβαια που του επιβλήθηκε είναι εφέσιμη, σε περίπτωση ωστόσο που δεν δικαιωθεί σε δεύτερο βαθμό, τότε θα σημάνει και το τέλος της ασχολίας του με τα κοινά των Αχαιών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Επιτροπή κρίνει κατά πλειοψηφία και επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 τις πειθαρχικές ποινές α. του χρηματικού προστίμου των τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ, για τη συμπεριφορά του αξιωματούχου της, β. του χρηματικού προστίμου των εννέα χιλιάδων (9.000) ευρώ, για την κατ΄ εξακολούθηση ρίψη αντικειμένων και γ. του χρηματικού προστίμου των έξι χιλιάδων (6.000) ευρώ, για τη συμπεριφορά του Προέδρου της.
Επιβάλλει στον Α. ΚΟΥΓΙΑ τις πειθαρχικές ποινές α. του χρηματικού προστίμου των έξι χιλιάδων (6.000) ευρώ, για την εξύβριση των διαιτητών κατ΄ εξακολούθηση, β. της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο επί ένα (1) έτος, για δυσφήμιση του αθλήματος και γ. της απαγόρευσης συμμετοχής σε οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετίζεται με το ποδόσφαιρο επί τρία (3) έτη, επίσης για δυσφήμιση του αθλήματος και δ. την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των εννέα χιλιάδων (9.000) ευρώ, ήτοι συνολική χρηματική ποινή έντεκα χιλιάδες (11.000) ευρώ.
Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των εννέα χιλιάδων (9.000) ευρώ, για δυσφήμιση του αθλήματος του ποδοσφαίρου. Ήτοι συνολική χρηματική ποινή στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 δέκα τέσσερις χιλιάδες (14.000) ευρώ.
Επιβάλλει στον Ι. ΓΚΙΟΚΑ την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ.
(αγώνας της 13-6-2012 με ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΧΑΝΙΩΝ)».

πηγή : gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.