Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

«Μιλάμε για έναν τύπο που σκόραρε μόνο 10 γκολ»

 Ο πρόεδρος της Σιένα έχει συμφωνήσει σε όλα με την Ρόμα για την μεταγραφή του Ματίας Ντέστρο, όμως φαίνεται πως ο παίκτης δεν τα βρίσκει στο οικονομικό με τους Τζιαλορόσι.

Αυτό φαίνεται να εξόργισε τον πρόεδρο της Σιένα, Ενρίκο Πρετσιόζι ο οποίος είπε για τον παίκτη του πως είτε θα συμφωνήσει με την Ρόμα, είτε θα μείνει στην ομάδα.

Ο Ντέστρο δεν τα έχει βρει στο οικονομικό με την Ρόμα και τα ιταλικά Μέσα υποστηρίζουν πως ο 22χρονος επιθετικός κοιτάει την μετακίνηση του σε μία εκ των Μίλαν και Γιουβέντους, κάτι που έκανε τον Πρετσιόζι έξαλλο.

«Είμαι 22 χρόνια στο ποδόσφαιρο, το ζήτημα του Ντέστρο είναι το πιο χαζό πράγμα που μου έχει συμβεί. Ο καθένας προσπαθεί να κοιτάξει τα συμφέροντά του, αλλά αυτό στη συνέχεια δημιουργεί προβλήματα. Μιλάμε πάρα πολύ για έναν τύπο που σκόραρε μόνο 10 γκολ στη Serie Α, οπότε ο Ντέστρο πρέπει να αποδείξει την αξία του. Φυσικά, όταν κάποιος βλέπει το όνομά του στις εφημερίδες κάθε μέρα, τότε εκείνος τείνει να επιθυμεί σκανδαλώδεις αποδοχές για κάποιον στην ηλικία του. Ο ανταγωνισμός αυξάνει την τιμή, αλλά ο Ντέστρο δεν αξίζει αυτόν τον πόλεμο», είπε ο Πρετσιόζι για να προσθέσει:

«Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε αδιέξοδο και το μέλλον δείχνει σκοτεινό. Είναι μια σκανδαλώδης κατάσταση και αν δεν συμφωνήσει, θα μείνει στη Σιένα. Αν μέχρι το τέλος του Σαββάτου το θέμα δεν έχει επιλυθεί, τότε δίνω το λόγο μου ότι θα μείνει στη Σιένα. Η Ίντερ, η Μίλαν ή η Γιούβε; Έχω δώσει το λόγο μου στη Ρόμα και θα τον κρατήσω. Ο Ματία έχει το δικαίωμα να απορρίψει τη Ρόμα, αλλά σε αυτή την περίπτωση θα μείνει στη Σιένα, με το συμβόλαιο των 400.000 και όχι των εκατομμυρίων που το προσφέρει η Ρόμα».

Επιμέλεια: Έλενα Φιντιάνη 

πηγή: zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.