Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Σε έκθεση 1.000 σπάνια αυγά!

Μια ξεχωριστή συλλογή σπάνιων αυγών από όλο τον κόσμο, διακοσμημένα με τεχνικές και χρώματα, από φυσικά υλικά, γυαλί, μέταλλο και χώμα, θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν όσοι επισκεφθούν την έκθεση που διοργανώνεται στο κτήριο της Ιεράς Μητροπόλεως στην Κατερίνη.

Πρόκειται για μία προσωπική συλλογή της Χαρίκλειας Ανδρικά - Καρδάρα, καθηγήτριας Οικονομικών, η οποία και παρουσιάζεται στο κοινό στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Κατερίνης.

Στην έκθεση θα παρουσιαστούν περίπου χίλια αυγά. «Πρόκειται για μια συλλογή 35 χρόνων από διάφορα μέρη του κόσμου, διαφορετικών εποχών. Είναι αυγά σκαλιστά, ζωγραφισμένα, χειροποίητα» δηλώνει η συλλέκτρια.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη, 15 Μαρτίου, στις 19.30, ενώ την έκθεση, η οποία θα διαρκέσει έως τις 10 Μαΐου, διοργανώνουν η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους και Κατερίνης, ο Οργανισμός Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης και η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Πιερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.