Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Διατηρήστε την ερωτική φλόγα!

Ο κίνδυνος να μετατραπεί η σχέση σας με τον σύντροφο σε αδερφική εγκυμονεί, ειδικά όταν ο γάμος μετράει χρόνια και η ρουτίνα έχει χτυπήσει την πόρτα. Όμως αυτό μπορεί να σηματοδοτήσει και την αρχή του τέλους, για αυτό εάν νιώθετε πως είστε ένα σκαλοπάτι πριν την κατηφόρα, πάρτε τα μέτρα σας και αντιστρέψτε την κατάσταση.


Φλερτάρετε όπως παλιά
Θέλει και ο γάμος τα παιχνίδια του, ειδικά εάν θέλετε να υπάρχει ανθοφορία στην ερωτική σας ζωή χειμώνα- καλοκαίρι! Το φλερτ προς τον σύντροφο είναι από τα δυνατά χαρτιά σας για να το πετύχετε. Φρεσκάρετε τη μνήμη σας, και θυμηθείτε εκείνα τα πρώτα ραντεβού, τα γεμάτα πάθος. Χαϊδέψτε τον τρυφερά, μιλήστε του ψιθυριστά, πείτε του τι σας αρέσει, ξυπνήστε του την διάθεση ώστε να θέλει να έρθετε πιο κοντά.

Δείξτε ότι νοιάζεστε
Είναι εύκολο ο καθένας μας να κλειστεί στον μικρόκοσμο του και να μη δίνει σημασία στις ανάγκες του άλλου, ακόμα κι αν αυτός «ο άλλος «είναι ο σύντροφος του. Αυτό φέρνει την απόσταση, την παγωμάρα και τελικά την αδιαφορία. Δείξτε ότι ενδιαφέρεστε, ότι νοιάζεστε για τα όνειρα του, τις αγωνίες του. Δείξτε ότι θυμόσαστε τι αγαπά, τι του αρέσει να κάνει και ότι σας νοιάζει να είναι καλά. Μείνετε συνδεμένη μαζί του.

Ο κανόνας των 4 λεπτών
Αυτός ο κανόνας είναι απλός, αλλά πολύ σημαντικός γιατί καθορίζει την ποιότητα που θα έχει το βράδυ σας και τον προτείνουν και οι ψυχολόγοι. Δώστε λοιπόν σημασία στα πρώτα 4 λεπτά από την στιγμή που θα γυρίσει ή θα γυρίσετε σπίτι από την δουλειά. Χαμογελάστε, φιλήστε τον, ρωτήστε πως πέρασε η μέρα του, μην πείτε την πρώτη αρνητική είδηση που σας έρχεται στο μυαλό, μην τον κριτικάρετε. Αμέσως έχετε κερδίσει την προσοχή του και τον έχετε φέρει πιο κοντά και στο κρεβάτι σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.