Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Παρέλαση υπερηρώων

Μια χρονιά πλούσια σε ταινίες με υπερωρίες βγαλμένους από κόμικς, είναι το 2012. Η πρώτη από αυτές, που θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 4 Μαΐου, στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού θα είναι κυριολεκτικά μια παρέλαση υπερηρώων.


Οι Iron Man, Χαλκ, Κάπτεν Αμέρικα και Θόρ είναι μόνο μερικοί από τους υπερήρωες που θα πρωταγωνιστήσουν στην ταινία «The Avengers» και θα αγωνιστούν να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα: να σώσουν τον κόσμο.

Ένα νέο βίντεο για την προώθηση της ταινίας, παρουσιάστηκε πρόσφατα, δίνοντας μία γεύση από τη δράση που θα κυριαρχεί, στους οπαδούς του κινηματογραφικού είδους.

Ανάμεσα στους ηθοποιούς που θα ενσαρκώσουν τους υπερήρωες είναι και οι Κρις Χέμσγουορθ, Σκάρλετ Τζόχανσον, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. και ο Σάμιουελ Τζάκσον.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες που διέρρευσαν το τελευταίο διάστημα, στη λίστα των υπερηρώων που θα συνασπιστούν στην οργάνωση S.H.I.E.L.D., για να σώσουν το ανθρώπινο γένος, θα βρίσκεται και ο «άνθρωπος-αράχνη». Δεδομένου ότι μια νέα ταινία με τον Spider-Man έχει προγραμματιστεί για το καλοκαίρι, η παραγωγή δεν θα ήθελε να χάσει την ευκαιρία της έμμεσης διαφήμισης με ένα πέρασμα του ήρωα από το «The Avengers».

Ακολουθεί το νέο βίντεο με σκηνές δράσης από την ταινία:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.