Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Δεν δίνει το Μπερναμπέου η Ρεάλ

Οι εναλλακτικές είναι το «Βιθέντε Καλντερόν» και το «Καμπ Νου»

Αρνητική στο ενδεχόμενο να παραχωρήσει το «Σαντιάγο Μπερναμπέου» για τη διεξαγωγή του τελικού του Copa Del Rey ανάμεσα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και την Μπαρτσελόνα παρουσιάζεται η Ρεάλ Μαδρίτης.


Η διοίκηση των «μερένχες» δεν θέλει να δώσει το δικαίωμα στους Καταλανούς να πανηγυρίσουν την ενδεχόμενη κατάκτηση του Κυπέλου Ισπανίας μέσα στην έδρα τους, αφού το ίδιο είχαν κάνει οι «μπλαουγκράνα» το 2004 και τελικά ο αγώνας διεξήχθη στο «Lluis Companys» της Βαρκελώνης.

Στον περσινό τελικό έδωσαν το «παρών» μόνο 55.000 θεατές και αυτό θεωρήθηκε αρνητικό για την εικόνα του αθλήματος. Έτσι, οι εναλλακτικές είναι το «Βιθέντε Καλντερόν», όπως εκείνη την περίοδο θα γίνει μία συναυλία, και υπάρχει το ενδεχόμενο ο αγώνας να γίνει στο «Καμπ Νου».

Επίσης, υπάρχει πρόβλημα με την ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο οι Μαδριλένοι να φτάσουν στον τελικό του Champions League και να κατακτήσουν το τρόπαιο. Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι προγραμματισμένος στις 19 Μαΐου και υπάρχει η πιθανότητα να είναι παρούσα και η Μπαρτσελόνα. Έτσι, υπάρχει η σκέψη το παιχνίδι να γίνει στις 25 Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.