Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

«Να συνεχίσουμε έτσι…»

Απόλυτα ικανοποιημένος με την εμφάνιση των παικτών του Ολυμπιακού και την νίκη επί του ΠΑΟΚ, εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα στην Τούμπα ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ισπανός προπονητής επισήμανε ότι με αυτό το «τρίποντο» ξεπεράστηκε ένα ακόμα εμπόδιο για την ομάδα.


«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την νίκη μας σήμερα σε μία τέτοια έδρα. Σίγουρα ξεπεράσαμε ένα δύσκολο εμπόδιο. Είναι καλό για μας που άνοιξε νωρίς το σκορ και αναγκάσαμε τον αντίπαλο να ανοιχτεί. Μετά τους πιέσαμε και μπορούσαμε να κάνουμε το παιχνίδι που θέλαμε», τόνισε αρχικά ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» και πρόσθεσε:

«Τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και γενικότερα τα ντέρμπι είναι σημαντικά… χρειαζόμασταν τους βαθμούς. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι».

Όταν ρωτήθηκε για το πού κρίθηκε το ματς, απάντησε:

«Η αλήθεια είναι ότι τον κύριο λόγο έπαιξε το γεγονός ότι σκοράραμε νωρίς. Πριν το γκολ είχαμε την ευκαιρία με το δοκάρι και μετά ήρθε το γκολ. Είμαστε μια ομάδα με γρήγορους παίκτες και εκμεταλλευτήκαμε τα κενά που δημιουργήθηκαν. Είμαι επίσης ευχαριστημένος και από την απόδοση των αμυντικών, όποτε ο ΠΑΟΚ δημιούργησε κινδύνους για μας»

Για την ένταση που υπάρχει σε αυτά τα παιχνίδια: «Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και πάντα είναι δύσκολο να τον κερδίσεις, είτε εδώ είτε στο Καραϊσκάκη. Σημαίνει πολλά αυτή η νίκη. Θα μου άρεσε σε παιχνίδια με μεγάλο ανταγωνισμό όπως αυτό με τον ΠΑΟΚ τα πράγματα να ήταν πιο ήρεμα, ανεξάρτητα ποιος θα πάρει τους τρεις βαθμούς.

Αυτό που είπα πέρσι είναι ότι δεν μου αρέσει να παίζουμε χωρίς κόσμο γιατί ήταν κεκλεισμένων των θυρών. Πάντα αυτά τα παιχνίδια έχουν πολύ μεγαλύτερη ένταση, θα μου άρεσε ο ανταγωνισμός να περιοριζόταν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στην Τούμπα, μπορεί να συμβαίνει και στο Καραϊσκάκη και σε άλλα γήπεδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.