Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Κωστένογλου: Δεν είναι ματς… απλά για να περάσει

Ούτε μέρα δεν έχασε ο Νίκος Κωστένογλου στην προσπάθεια να σημάνει εγρήγορση ενόψει ντέρμπι.


Απ’ την προπόνηση της Δευτέρας κιόλας, ο τεχνικός της ΑΕΚ τόνισε στους παίκτες του ότι το μυαλό πρέπει να είναι μόνο στον Ολυμπιακό.

Ένα παιχνίδι όπου τους ξεκαθάρισε ότι… απαγορεύεται η χαλάρωση και η αδιαφορία!

Σε καλό κλίμα μετά την επιστροφή στις νίκες με τον Πανιώνιο, ο Κωστένογλου δήλωσε ευχαριστημένος στους «κιτρινόμαυρους» από το αποτέλεσμα στο κυριακάτικο ματς. Φρόντισε να τους κάνει σαφές ωστόσο ότι από σήμερα κιόλας δεν πρέπει να σκέφτονται τίποτα άλλο από το ματς που ακολουθεί -και τις ιδιαιτερότητές του.

«Θέλω να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην προετοιμασία του ματς, αλλά και κατά τη διάρκειά του. Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε ούτε στιγμή. Δεν είναι ένα παιχνίδι που θα πάμε εκεί απλά για να περάσει και δεν θέλω να δω αδιαφορία από κανέναν», τους τόνισε χαρακτηριστικά.

Δεν έμεινε μόνο σ’ αυτό, δε, αλλά θέλησε να ανυψώσει και το ηθικό των παικτών που δεν αγωνίζονται πολύ. Αφού τους τόνισε, λοιπόν, ότι καταλαβαίνει την ψυχολογία τους, ξεκαθάρισε πως δεν πρέπει να το βάζουν κάτω, διότι (δεδομένων και των πολλών απουσιών) όλοι θα χρειαστούν και όλοι θα παίξουν στα επόμενα ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.