Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

«Δεν ξαναμπαίνουμε στα γήπεδα»

Κατηγορηματικός πως αν δεν ικανοποιηθεί το αίτημα των ποδοσφαιριστών ως προς την ασφάλιση τους δεν θα μπουν στα γήπεδα και θα συνεχίσουν την αποχή αλλά και αισιόδοξος πως θα βρεθεί τελικά λύση στο τεράστιο πρόβλημα τους εμφανίστηκε με δηλώσεις του στον Sport Fm Χανίων, ο Στέλιος Γιαννακόπουλος.


Διαβάστε τα κυριότερα αποσπάσματα από όσα είπε ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ:

«Σήμερα δεν υπάρχει άλλη λύση πέραν του ΟΠΑΠ. Αν η απάντηση του Οργανισμού είναι αρνητική θα πρέπει η Λίγκα να βρει τον τρόπο, διαφορετικά τα μέλη μας δεν είναι διατεθειμένα να άρουν την αποχή τους.

Αν δεν ικανοποιηθεί το αίτημα μας εμείς δεν ξαναμπαίνουμε στα γήπεδα».

Το ποσό που οφείλεται στην γαλλική ασφαλιστική εταιρεία, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, ανέρχεται στο 1.000.000 € (συμπεριλαμβανομένων και των περσινών οφειλομένων) και περιμένει από την ΕΠΑΕ να εξασφαλίσει την ανανέωση του συμβολαίου με τα πρώτα χρήματα που θα πάρει από τον ΟΠΑΠ.

Άλλωστε το αίτημα μας υποστηρίζει και το σύνολο των ομάδων αν κρίνω από τα πολλά τηλεφωνήματα συμπαράστασης που έχω δεχθεί από πολλούς προέδρους.

Θέλω να είμαι αισιόδοξος αλλά δεν μπορώ να σκέφτομαι τι θα γίνει σε αντίθετη περίπτωση.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μιλάμε για επαγγελματική κατηγορία τη στιγμή που ποδοσφαιριστές δεν έχουν να φάνε και κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα κάθε φορά που μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο. Αν δεν μπορεί να βρεθεί λύση τότε δεν βλέπω γιατί πρέπει η κατηγορία να είναι επαγγελματική».

Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.