Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Στην Αθήνα η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής Γυναικών

Συμμετέχουν περισσότερες από 1.000 γυναίκες-επιχειρηματίες απ’ όλο τον κόσμο

Περισσότερες από 1.000 γυναίκες επιχειρηματίες απ’ όλο τον κόσμο επέλεξαν φέτος την Αθήνα, για να πραγματοποιήσουν το ετήσιο ραντεβού τους στο 22o Global Summit οf Women 2012.


Η «Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής Γυναικών Αθήνα 2012» πραγματοποιείται για να δικτυώσει τις γυναίκες της παγκόσμιας επιχειρηματικής κοινότητας, να ενισχύσει τη δυναμική τους, να ανταλλάξουν καλές πρακτικές, να δημιουργήσουν εμπορικές και επιχειρηματικές συνέργειες και να προωθήσει την επιχειρηματικότητα της γυναίκας για να την καταστήσει ισότιμο παίκτη τής οικονομικής ανάπτυξης και ευημερίας των κρατών.

Προσωπικότητες παγκόσμιας εμβέλειας θα παραβρεθούν στο Συνέδριο, λειτουργώντας ως παραδείγματα γυναικών στις κορυφές σημαντικών επιχειρήσεων, που κυριαρχούν στον παγκόσμιο επιχειρηματικό χάρτη και διαμορφώνουν τη διεθνή οικονομία. Εδώ και 22 χρόνια η Global Summit οf Women βοηθά τις γυναίκες να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους, να επεκτείνουν τα δίκτυά τους και να διευρύνουν τις ευκαιρίες τους σε περιφερειακό και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στο Global Summit οf Women, που φέτος διοργανώνεται στη Αθήνα από τις 31 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου, παίρνουν μέρος πάνω από πενήντα Διεθνείς Οργανισμοί- Μέλη, εκπροσωπώντας γυναίκες από τις πέντε Ηπείρους. Συνολικά, υπολογίζεται ότι στο Συνέδριο θα συμμετάσχουν πάνω από 1.000 γυναίκες επιχειρηματίες απ’ όλο τον κόσμο.

Η πρόεδρος της «Παγκόσμιας Διάσκεψης Γυναικών», Irene Natividad, έρχεται την Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου, στη χώρα μας για να συναντηθεί με εκπροσώπους των Ελληνικών Μέσων Ενημέρωσης και να τους ενημερώσει για τους στόχους της διεθνούς αυτής συνάντησης γυναικών επιχειρηματιών και πολιτικών, που κάθε χρόνο γίνεται σε διαφορετική χώρα και καλύπτει ευρύ φάσμα θεμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.