Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Οι εκλεκτοί του All Star Game

Η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε και ο κόσμος «μίλησε» επιλέγοντας τις δύο βασικές πεντάδες για το All Star Game που θα γίνει στις 26 Φεβρουαρίου στο Ορλάντο.


Σε αυτή της Δύσης κυριαρχεί το Λος Άντζελες, καθώς επελέγησαν ο Κόμπι Μπράιαντ και ο Άντριου Μπάινουμ των Λέικερς, καθώς και ο Κρις Πολ και ο Μπλέικ Γκρίφιν των Κλίπερς, ενώ ο Κέβιν Ντουράντ της Θάντερ έρχεται για να… σπάσει τη μονοτονία. Στην πεντάδα της Ανατολής υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία. Ο Λεμπρόν Τζέιμς και ο Ντουέιν Ουέιντ της Χιτ έχουν παρέα τον Ντέρικ Ρόουζ των Μπουλς, τον Καρμέλο Άντονι των Νικς και τον Ντουάιτ Χάουαρντ της «γηπεδούχου» Μάτζικ.

Ο σέντερ του Ορλάντο ήταν πρώτος σε προτιμήσεις με 1.600.390 ψήφους, ενώ δεύτερος ήταν ο Κόμπι Μπράιαντ με 1.555.479. Οι υπόλοιποι παίκτες των δύο ομάδων θα επιλεγούν από τους προπονητές των του πρωταθλήματος.

Για τον Άντριου Μπάινουμ και τον Μπλέικ Γκρίφιν θα είναι η παρθενική τους εμφάνιση ως «βασικών», ενώ ο Κόμπι Μπράιαντ ισοφαρίζει το ρεκόρ των 14 συνεχών εμφανίσεων στην πεντάδα που κατείχαν οι Σακίλ Ο’ Νιλ, Τζέρι Γουέστ και Καρλ Μαλόουν.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.