Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

«Δεν σκεφτόμαστε το 6-0»

Ο Λεονάρντο δήλωσε πως οι ποδοσφαιριστές και ο κόσμος θέλουν τη νίκη στο ντέρμπι

Η περσινή άσχημη εμφάνιση και η βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό δεν βρίσκεται στο μυαλό των παικτών της ΑΕΚ, όπως τόνισε ο Λεονάρντο.
Ο ποδοσφαιριστής της Ένωσης δήλωσε πως τόσο οι ποδοσφαιριστές, όσο και ο κόσμος της ομάδας θέλουν τη νίκη στο ντέρμπι, ενώ ο ίδιος δεν νοιώθει την ανάγκη να αποδείξει σε κανέναν τίποτα σχετικά με όσα είχαν ακουστεί παλιότερα για ενδεχόμενη μετακίνησή του στους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά όσα είπε ο Λερονάρντο στη NOVA:

«Όταν παίζουμε ένα ντέρμπι το κίνητρο είναι διαφορετικό. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε, για ένα καλό αποτέλεσμα. Ο κόσμος της ΑΕΚ θέλει τη νίκη, εμείς από την πλευρά μας για να πάρουμε αυτή τη νίκη».

Για τα σενάρια που τον ήθελαν να αποτελεί στόχο του Ολυμπιακού:
«Δε χρειάζεται να αποδείξω κάτι σε κανέναν. Είμαι παίκτης της ΑΕΚ, είμαι πολύ χαρούμενος εδώ, τους αγαπάω όλους, τα παιδιά μ' αγαπάνε. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να μπω στο γήπεδο και να βοηθήσω την ΑΕΚ. Θέλω να αφήσω πίσω όσα έχουν συμβεί και το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι να βοηθήσω την ΑΕΚ. Μακάρι να έχω την ευκαιρία να σκοράρω. Στον πρώτο γύρο πέτυχα το γκολ, αλλά πήραμε την ισοπαλία. Πρώτα θέλουμε να κερδίσουμε, ανεξάρτητα με το ποιος θα βάλει το γκολ».

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός θεωρείται το φαβορί:
«Πιστεύω ότι το λένε γιατί ο Ολυμπιακός είναι ψηλά, δύο βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό, παίζει στο σπίτι του. Είναι όμως ένα ντέρμπι, όλα μπορούν να συμβούν. Αυτό είναι ένα ντέρμπι. Όπως πέρυσι δεν είχαμε καθόλου τύχη και χάσαμε 6-0, έτσι φέτος μπορούμε να πάμε και να πάρουμε αποτέλεσμα. Όταν χάνεις 6-0 είναι πολύ βαρύ. Και μάλιστα από τον Ολυμπιακό. Δεν το σκεφτόμαστε. Πρέπει να πάμε στο Καραϊσκάκη, να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον και να πάρουμε τη νίκη που θα είναι πολύ σημαντική για εμάς».

Πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.