Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Ξεκινούν οι υποβρύχιες δράσεις του 2012

Εκστρατεία εθελοντικών δράσεων από τους «Υδροναύτες»

H MKO «Υδροναύτες» και το Τμήμα Περιβαλλοντικών Δράσεων ανακοινώνει την έναρξη της εκστρατείας εθελοντικών υποβρυχίων δράσεων «Φωνή Βυθού 2012», η οποία είναι η ανανέωση του «μνημονίου» των Υδροναυτών με τον βυθό της θάλασσας.


Έχοντας ήδη πραγματοποιήσει περισσότερες από είκοσι οργανωμένες δράσεις πανελλαδικά και σε διάστημα ενός χρόνου και δημιουργώντας ισχυρές βάσεις συνεργασίας με πολύ μεγάλο αριθμό φορέων, οι Υδροναύτες είναι απόλυτα σίγουροι πως θα πραγματοποιήσουν πολύ σημαντικά βήματα στην προσπάθεια τους για ανάδειξη των προβλημάτων μόλυνσης και ρύπανσης και για κοινωνική ευαισθητοποίηση.

Παράλληλα η «Φωνή Βυθού 2012» έχει στόχο να αναδείξει το εθελοντικό έργο και την προσφορά των αυτοδυτών σε κοινωνικό επίπεδο, αποδεικνύοντας πως το όφελος αυτών των δράσεων δεν περιορίζεται απλά και μόνο στην αισθητική αποκατάσταση των περιοχών δραστηριοποίησης, αλλά έχει προεκτάσεις που αγγίζουν πολύ σημαντικότερα και ουσιαστικότερα ζητήματα.

Έχοντας έμπρακτα αποδείξει με τον καλύτερο τρόπο τις προθέσεις της, η βραβευμένη από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας οργάνωσή τάσσεται με το μέρος της λύσης και δεν στέκεται απλά στο πρόβλημα, ακόμα και τις δύσκολες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.