Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Κάντε σεξ με... προσοχή

Τι πρέπει να προσέχουμε όταν κάνουμε σεξ...

Οδηγίες για ασφαλές σεξ. Πού πρέπει να το κάνετε και τι πρέπει...να κάνετε!

Μια βασική συμβουλή είναι να μην αλλάζεις τους παρτενέρ σαν τα πουκάμισα. Όσο περισσότεροι παρτενέρ τόσο μεγαλύτερες και οι πιθανότητες να κολλήσεις κάποιο Σεξουαλικά Μεταδιδόμενο Νόσημα.

Πρόσεξε τι και πόσο πίνεις για να μη σε… πιει και δεν ξέρεις τι κάνεις. Πίστεψέ με, δεν θα χαρείς καθόλου αν ξυπνήσεις δίπλα στην ψωνάρα της παρέας, στον ξενέρωτο θαμώνα του αγαπημένου σου μαγαζιού ή σε έναν άγνωστο.

Το σεξ με τον απέναντι χωρίς δεύτερη κουβέντα μπορεί να επιφυλάσσει δυσάρεστες εκπλήξεις. Δεν θα χαθεί ο κόσμος κάνοντας μια διερευνητική κουβεντούλα ως… προκαταρκτικό. Μπορεί να είναι ψυχάκιας, σαδιστής ή ανώμαλος. Το ρισκάρεις;

Αν το σεξ για σένα είναι ζήτημα ζωής και θανάτου και δεν υπάρχει κανένας λόγος για να αρνηθείς το δέλεαρ της ηδονής, έχε πάντα μαζί σου προφυλακτικά. Δεν ξέρεις πού θα σου κάτσει.

Προσοχή πού το κάνεις. Το σεξ στη μέση του πουθενά δεν είναι και τόσο ασφαλής επιλογή αν δεν θέλεις να καμαρώσεις τον εαυτό σου ως πορνοστάρ στο διαδίκτυο, να σε πάρουν «μάτι» τυχόν ηδονοβλεψίες ή να πάθεις κανένα διάστρεμμα σε καμιά λακκούβα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.