Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

7 σημάδια στο πρώτο ραντεβού που δείχνουν αν είναι καλή στο κρεβάτι

Προτείνει ταϊλανδέζικο για δείπνο; Μήπως ζητά και παγωτό; Από χορό πως πάει;

Διάβασε τα σημάδια αν θες να καταλάβεις πως συμπεριφέρεται στο σεξ.



Προτείνει ταϊλανδέζικο για δείπνο

Όχι δεν έχει σημασία το ταϊλανδέζικο. Σημασία έχει ότι ξέρει τι θέλει. Δεν μένει στο «Δεν ξέρω, ότι θες». Και μια γυναίκα όταν ξέρει τι θέλει και το εκφράζει, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να είναι εκδηλωτική στο κρεβάτι. Να έχεις στο μυαλό σου ότι οι καλοί εραστές παίρνουν όλη την ευθύνη επάνω τους για την απόλαυσή τους, είτε είναι άντρες, είτε γυναίκες. Όποτε μην περιμένεις κανένα ντροπαλό κοριτσάκι, παθητικό, που δεν ξέρει τι θέλει. Αυτή ξέρει και ξέρει και πως θα το αποκτήσει.


Ταϊλανδέζικο στο πιάτο

Το φαγητό έφτασε όποτε δώσε προσοχή στο τρόπο που τρώει. Λέει πολλά. Πως κρατάει το πιρούνι; Ξέρει ν’ απολαμβάνει; Είναι αισθησιακή; Τρώει αργά ή καταβροχθίζει; Τώρα θα μου πεις τι σημασία έχει. Έχει γιατί οι συνήθειες των γυναικών στο τραπέζι μοιάζουν πολύ με τις συνήθειές τους στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, αν τρώει αργά, της αρέσει το πολύωρο σεξ. Αν είναι λαίμαργη και ξέρει ν’ απολαμβάνει, πρόκειται για αχόρταγο θηλυκό.


Ζητά και παγωτό

Επίσης δεν παίζει ρόλο το παγωτό. Και για άλλη μια φορά πρόκειται για γυναίκα που ξέρει τι θέλει. Αλλά κρύβεται και κάτι άλλο από πίσω. Είναι καλά με τον εαυτό της και νιώθει καλά με το σώμα της. Δεν είναι από τις γυναίκες που τρώνε μόνο σαλάτες και στερούνται απλά επειδή νομίζουν ότι πρέπει να χάσουν κιλά. Και μια γυναίκα που τα έχει καλά με το σώμα της, δεν ντρέπεται να το δείξει και να το χρησιμοποιήσει σωστά την κατάλληλη στιγμή. Όποτε μην περιμένεις σεξ με σβηστό φως και μόνο στην ιεραποστολική στάση για να μην δεις την λίγη κυτταρίτιδα που έχει στα οπίσθιά της. Εδώ θα τα δεις όλα.


Μιλάει σαν εσένα

Αρχικά θα πρέπει να παρατηρήσεις αν χρησιμοποιεί ίδιες λέξεις ή εκφράσεις μ’ εσένα. Αυτό είναι καλό γιατί σημαίνει ότι βρίσκεστε στο ίδιο μήκος κύματος. Σημασία έχει όμως και πως χρησιμοποιεί το σώμα της όταν μιλά. Αν κουνά τα χέρια της, αν κάνει εκφράσεις. Γιατί μην ξεχνάς ότι το σεξ είναι μια μορφή μη λεκτικής επικοινωνίας. Αν ταιριάζετε σ’ αυτό, σίγουρα θα ταιριάζετε και στο κρεβάτι. Όσων άφορα τη κουβέντα, αν εσύ λες κάτι κι εκείνη πάει σ’ άλλο θέμα, μάλλον δεν συντονίζεστε καλά και αυτό σημαίνει ότι μάλλον δεν θα μπορείτε να συντονιστείτε και στο κρεβάτι.


Ξέρει ποιος είναι ο Sid Vicious

Θα μου πεις τώρα τι σχέση έχει ο μπασίστας των Sex Pistols με τον θα είναι καλή στο κρεβάτι. Θα σου το αποδείξω ευθύς αμέσως. Αν τον ξέρει δύο τινά συμβαίνουν, και τα δύο εξίσου καλά. Το πρώτο ενδεχόμενο είναι ότι είναι ψαγμένη γκόμενα. Κι αν είναι ενημερωμένη για τα μουσικά, φαντάσου πόσο ενημερωμένη θα είναι για τα γυναικεία θέματα. Ετοιμάσου για ότι πιο καινούριο κυκλοφορεί λοιπόν από εσώρουχα, τάσεις και στάσεις, toys. Και ξέρεις πολύ καλά ότι μια γυναίκα που ψάχνει δεν είναι ποτέ ξενέρωτη.

Τώρα το δεύτερο ενδεχόμενο(λίγο τραβηγμένο) είναι ότι έχεις βγει με μία πολύ μεγαλύτερή σου που οι Sex Pistols ήταν της εποχής της. Not bad at all αν σκεφτείς την εμπειρία της και πόσα μπορείς να μάθεις από εκείνη. Φαντάσου επίσης πόσο προχωρημένη πρέπει να είναι για βγαίνει με μικρότερους.


Πάμε για χορό;

Καλό το φαγητό, το παγωτό και η κουβεντούλα, αλλά αν περνάτε καλά μαζί, πρότεινε να συνεχίσετε τη βραδιά σας κάπου αλλού με δυνατή μουσική και άφθονα ποτά. Σ’ ένα τέτοιο μαγαζί έχεις την ευκαιρία να τσεκάρεις τις χορευτικές της δυνατότητες. Συνήθως οι γυναίκες που χορεύουν καλά, ξέρουν να το κουνάνε καλά και στο κρεβάτι. Πρώτων γιατί είναι σε καλή φόρμα. Αν χορεύει ασταμάτητα όλη νύχτα, αποκλείεται να τα φτύσει από τον γύρο. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι μάλλον πρόκειται για κοινωνικό άτομο με μεγάλη αυτοεκτίμηση. Φαντάσου λοιπόν πως θα είναι στο κρεβάτι.


Ώρα για καληνύχτα

Και ότι αυτό συνεπάγεται. Ας πάρουμε την κοινή εκδοχή ότι το ραντεβού σας τελειώνει μ’ ένα φιλί. Ο τρόπος λοιπόν που φιλάει μια γυναίκα λέει πολλά για το πώς συμπεριφέρεται στο σεξ. Γιατί ένα φιλί δεν είναι μόνο παιχνίδι με τα χείλη και τη γλώσσα. Είναι μια διαδικασία που συμμετέχει όλο το σώμα. Αν λοιπόν χρησιμοποιεί και τα χέρια της, πιέζει το στήθος της πάνω σου, και γενικά ζει αυτό που κάνει, τότε αποκλείεται να είναι ξενέρωτη στο κρεβάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.