Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Λονδίνο 2012: Δεκαπέντε προφυλακτικά για κάθε αθλητή...

Σεξ, σεξ, σεξ και 150.000 προφυλακτικά έχουν υπολογίσει να μοιράσουν οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων στους αθλητές που θα μείνουν στο Ολυμπιακό Χωριό, κάτι που σημαίνει ότι αντιστοιχούν 15 σε κάθε αθλητή.

Είναι μάλιστα αυξημένος κατά 50.000 ο συνολικός αριθμός σε σχέση με τα προφυλακτικά που είχαν διατεθεί στο Πεκίνο, αφού οι διοργανωτές δεν κρύβουν ότι έχουν θορυβηθεί από τις συνεχώς αυξανόμενες δηλώσεις αθλητών, αλλά και το βιβλίο που κυκλοφορεί για τα σεξουαλικά όργια που γίνονταν στο Πεκίνο, το Σίδνεϊ και την Αθήνα.
Η πιο πρόσφατη τοποθέτηση ήταν αυτή της Αμερικανίδας γκολκίπερ Χόουπ Σόλο, η οποία αποκάλυψε ότι περνούσαν και... celebrities στο Ολυμπιακό Χωριό του Πεκίνου, προκειμένου να συμμετάσχουν σε σεξουαλικές περιπτύξεις με αθλητές και αθλήτριες.
Οι 10.500 αθλητές που θα διαμείνουν κατά τη διάρκεια των αγώνων στο Ολυμπιακό Χωριό του Λονδίνου θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν και... bonus προφυλακτικών, αφού η Durex εγγυάται ότι είναι σε θέση να φτάσει τη διανομή μέχρι και τις 200.000 «κομμάτια» σε περίπτωση που παρατηρηθεί αυξημένη ζήτηση.
Με λίγα λόγια θα... αναστενάξει -κυριολεκτικά- το Λονδίνο!!!

πηγή : onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.