Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Ζώδια-Παρασκευή 27-1-2012

Διαβάστε παρακάτω για όλα τα Ζώδια αναλυτικά:


ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Η σημερινή μέρα σας δίνει τη δυνατότητα να ανασύρετε τις ικανότητές σας, που είναι πολλές, για να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να κινηθείτε στο δρόμο της επιτυχίας. Θα αποφασίσετε ότι δεν μπορείτε να αφήνετε τίποτα στην τύχη του και θα πάρετε τις καταστάσεις στα χέρια σας. Μόνο προσοχή να μην κάνετε ενθουσιώδεις κινήσεις από την υπεραισιοδοξία σας. Στη δουλειά σας μπορεί να προκύψουν κάποιες εντάσεις και θα πρέπει να είστε ήρεμοι, για να μην εξωθήσετε τα πράγματα στα άκρα και δημιουργηθούν σοβαρές παρεξηγήσεις. Πάντως, στα οικονομικά σας τα πράγματα πάνε καλύτερα και κάποιες συζητήσεις θα καταλήξουν σε συμφέρουσες συμφωνίες. Όσο για τα αισθηματικά σας, υπάρχουν θέματα από το παρελθόν, που θα βγουν σήμερα στην επιφάνεια και θα σας προβληματίσουν. Βρείτε το χρόνο να μιλήσετ με το σύντροφό σας για ευχάριστα σχέδια και αποφύγετε τις δυσάρεστες κουβέντες. Όσοι είστε μόνοι κάντε λίγη υπομονή και κάτι καλό θα προκύψει σύντομα.

ΤΑΥΡΟΣ (21/4-20/5)

Σήμερα, η μέρα είναι πολύ έντονη για εσάς και το δημιουργικό σας πνεύμα δεν έχει όρια με αποτέλεσμα να παρασύρεστε σε κινήσεις που δεν έχουν λογική και ρεαλιστική υπόσταση. Αυτό μπορεί να σας προκαλέσει απογοήτευση και να μην ασχοληθείτε με σοβαρές υποθέσεις, που σας αφορούν άμεσα. Όπως καταλαβαίνετε ειδικά τα επαγγελματικά σας χρειάζονται περισσότερη συγκέντρωση και προσοχή. Μην κάνετε νέα ξεκινήματα αν δεν έχει προηγηθεί σκέψη και ένα καλό πρόγραμμα. Τα οικονομικά σας, επίσης, χρειάζονται πολύ προσοχή. Αποφύγετε κάθε απόφαση που έχει οικονομικό ρίσκο. Όσο για τα αισθηματικά σας, μπορούν να πάνε πολύ καλά σήμερα, αν αφήσετε μακριά από τη σχέση σας τα διάφορα προβλήματα και άγχη και επικεντρωθείτε στις ευχάριστες συζητήσεις για το μέλλον που μπορείτε να κάνετε με το σύντροφό σας. Όσοι είστε μόνοι, αφήστε το ρομαντισμό σας να λειτουργήσει αβίαστα και τότε κάποια άτομα θα μπορέσουν να σας πλησιάσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6)

Σήμερα νιώθετε ότι έχουν μπει σε μια σειρά τα δικά σας ζητήμτα και θα σας απασχολήσουν περισσότερο κάποιες ξένες υποθέσεις. Γενικά θα σας προσεγγίσουν πολλοί άνθρωποι για να ζητήσουν βοήθεια στα δικά τους προβλήματα και καλό είναι να είστε λίγο μαζεμένοι γιατί θα παρασυρθείτε και θα αγχωθείτε. Πάντως, σίγουρα δεν μπορείτε να τους βοηθήσετε όλους. Τα επαγγελματικά σας, είναι σε μια περίεργη φάση και πιθανόν να προκύψουν κάποιες δυσκολίες που θα σας αποσυντονίσουν. Ωστόσο, με λίγη ηρεμία και λογική σκέψη μπορείτε να χειριστείτε κάθετι. Τα οικονομικά σας, απ’ την άλλη, πάνε λίγο καλύτερα, αρκεί να συνεχίσετε να είστε συγκρατημένοι. Όσο για τα αισθηματικά σας, εκεί που νομίζετε ότι έχει χαθεί το καλό κλίμα στη σχέση σας χρειάζεται λίγη καλή θέληση και διάθεση για επικοινωνία, ώστε να βρείτε τις κατάλληλες λύσεις. Αν πάλι είστε μόνοι, ίσως σήμερα να θα δεχθείτε προτάσεις που θα σας ενδιαφέρουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Σήμερα θα καταπλήξετε τα πλήθη καθώς η κοινωνική σας ζωή θα είναι πολύ έντονη και θα κάνετε ευχάριστες επαφές και συζητήσεις, που θα σας φτιάξουν τη διάθεση. Θα διαπιστώσετε πως όταν είστε καλά ακόμα και οι δικοί σας άνθρωποι είναι πιο θετικοί και δεκτικοί απέναντί σας. Με λίγα λόγια η αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός σας είναι σήμερα στα καλύτερά τους. Στα επαγγελματικά σας παρουσιάζονται διάφορες ευκαιρίες και μάλιστα αναπάντεχα. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να είστε σε εγρήγορση για να τις αναγνωρίσετε και πράξετε ανάλογα. Η οικονομική σας κατάσταση μπορεί να γίνει καλύτερη μόνο αν το πάρετε απόφαση πως δεν μπορείτε να ξοδεύετε αλόγιστα. Όσο για τα αισθηματικά σας, ίσως σήμερα προκύψουν στιγμές έντασης και για να μην παρασυρθείτε θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι και διαλλακτικοί για να μην αφήσετε τις όποιες παρεξηγήσεις να σας χαλάσουν τη διάθεση. Αν πάλι είστε μόνοι, είναι πιθανό να κάνετε σήμερα μια γνωριμία εκεί που δεν το περιμένετε και μάλιστα αρκετά ενδιαφέρουσα.

ΛΕΩΝ (23/7-23/8)

Η σημερινή Παρασκευή θα σας δώσει την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε πολλά από τα σχέδιά σας, αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να μην κάνετε κάποια βιαστική κίνηση που θα σας κοστίσει στο μέλλον. Γενικά να είστε διαλλακτικοί σήμερα και αρκετά διπλωμάτες απέναντι στους ανθρώπους που θα σας πλησιάσουν γιατί μπορεί να ακούσετε απόψεις που σας ενδιαφέρουν. Τα επαγγελματικά σας είναι σε μια δύσκολη μέρα και θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια για να τελειώνετε με εκκρεμότητες που έχετε αφήσει εδώ και καιρό άλυτες. Δείξτε προσοχή στους συνεργάτες σας και σε αυτά που τους εμπιστεύεστε. Τα οικονομικά σας επίσης χρειάζονται ώριμη στάση, γιατί κάποιες προτάσεις μπορεί να σας παρασύρουν σε λανθασμένα συμπεράσματα. Όσο για τα αισθηματικά σας, είναι μια καλή μέρα για να κάνετε μια ουσιαστική συζήτηση με με το σύντροφό σας για όλα τα προβλήματα της σχέσης σας. Μαζί θα βρείτε τις καλύτερες λύσεις. Αν είστε μόνοι, βγείτε με καλούς φίλους και μην αγχώνεστε. Μια καλή γνωριμία πλησιάζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/8-22/9)

Η σημερινή Παρασκευή θα σας δώσει την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε πολλά από τα σχέδιά σας, αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να μην κάνετε κάποια βιαστική κίνηση που θα σας κοστίσει στο μέλλον. Γενικά να είστε διαλλακτικοί σήμερα και αρκετά διπλωμάτες απέναντι στους ανθρώπους που θα σας πλησιάσουν γιατί μπορεί να ακούσετε απόψεις που σας ενδιαφέρουν. Τα επαγγελματικά σας είναι σε μια δύσκολη μέρα και θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια για να τελειώνετε με εκκρεμότητες που έχετε αφήσει εδώ και καιρό άλυτες. Δείξτε προσοχή στους συνεργάτες σας και σε αυτά που τους εμπιστεύεστε. Τα οικονομικά σας επίσης χρειάζονται ώριμη στάση, γιατί κάποιες προτάσεις μπορεί να σας παρασύρουν σε λανθασμένα συμπεράσματα. Όσο για τα αισθηματικά σας, είναι μια καλή μέρα για να κάνετε μια ουσιαστική συζήτηση με με το σύντροφό σας για όλα τα προβλήματα της σχέσης σας. Μαζί θα βρείτε τις καλύτερες λύσεις. Αν είστε μόνοι, βγείτε με καλούς φίλους και μην αγχώνεστε. Μια καλή γνωριμία πλησιάζει.


ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Σήμερα η διάθεσή σας είναι λίγο περίεργη και καλύτερα να αποφύγετε κάποια άτομα, που σας χαλάνε τη διάθεση με την γκρίνια τους. Αλλιώς κινδυνεύετε να έρθετε σε σύγκρουση και να γίνουν χειρότερα τα πράγματα. Μη χάνετε την αισιοδοξία σας και την πίστη στις ικανότητές σας και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα. Στα επαγγελματικά σας, θα μπορέσετε σήμερα να κάνετε συζητήσεις ή να καταλήξετε σε νέες και συμφέρουσες συμφωνίες. Μην σχεδιάσετε κινήσεις πριν να διορθώσετε κάποιες καταστάσεις από το παρελθόν. Τα οικονομικά σας, απ’ την άλλη, θέλουν άμεσες λύσεις γιατί τα έξοδά σας έχουν αυξηθεί και σας δημιουργούν πρόβλημα. Όσο για τα αισθηματικά σας, εδώ τα πράγματα είναι ήρεμα και για να μείνουν έτσι καλό είναι να μετριάσετε το άγχος αλλά και τις ανασφάλειές σας ώστε να περνάτε όσο το δυνατόν καλύτερα με το ταίρι σας. Αν είστε μόνοι, η σημερινή μέρα φέρνει μια πολύ καλή γνωριμία, εκεί που δεν το περιμένετε. Να είστε έτοιμοι να την αναγνωρίσετε.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-22/11)

Η σημερινή μέρα είναι αρκετά ήρεμη και αν δεν παρασυρθείτε από τις δικές σας σκέψεις μπορείτε να περάσετε καλά. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις και αποφύγετε να μπλεχτείτε σε παρασκηνιακές καταστάσεις και παρεξηγήσεις. Ακολουθήστε το δρόμο της ειλικρίνειας και της διαφάνειας. Τα επαγγελματικά σας, απ’ την άλλη, πάνε καλά αρκεί να είστε σε ετοιμότητα να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί σήμερα στο εργασιακό σας περιβάλλον. Να θυμάστε ότι τα καλύτερα αποτελέσματα έρχονται μέσα από την ομαδική δουλειά. Τα οικονομικά σας χρειάζονται προσοχή, γιατί θα προκύψουν έξοδα που θα σας αποσυντονίσουν. Όσο για τα αισθηματικά σας, η κακή διάθεση και η ανασφάλεια μπορεί σήμερα να σας οδηγήσουν σε λάθος συμεπράσματα. Καλύτερα λοιπόν να χαλαρώσετε και να μιλήσετε πρώτα με το σύντροφός σας. Αν είσαι μόνοι, σήμερα δημιουργείτε από μόνοι σας μια ερωτική ατμόσφαιρα που προκαλεί φλερτ και γνωριμίες.


ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11-21/12)

Η σημερινή μέρα θα σας φέρει κάποιες αναστατώσεις κυρίως από εξωγενείς παράγοντες που θα σας αγχώσουν ιδιαίτερα. Προσπαθήστε να μείνετε ανεπηρέαστοι και να περιορίσετε την ευαισθησία σας απέναντι σε όσα ακούτε. Δείξτε εμπιστοσύνη στο μυαλό σας και τις ικανότητές σας, για να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες που θα προκύψουν. Στη δουλειά σας, θα έχετε να διαχειριστείτε εντάσεις και συμπεριφορές που θα σας εκνευρίσουν και ίσως σας οδηγήσουν σε προστριβές. Για να μην χάσετε τον έλεγχο, προτιμήστε την εσωστρέφεια και όχι τις πολλές επαφές με τους συνεργάτες σας. Τα οικονομικά σας απ’ την άλλη, είναι σε καλό δρόμο, καθώς νέες πηγές εσόδων προκύπτουν σήμερα. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες που ανήκουν στο παρελθόν. Όσο για τα αισθηματικά σας, είναι μια καλή μέρα για αποφάσεις, που θα δώσουν λύση σε ό,τι σας προβληματίζει και δεν σας αφήνει να περνάτε καλά μέσα στη σχέση σας. Αν είστε μόνοι η σημερινή μέρα μπορεί να σας χαρίσει ένα ερωτικό βράδυ.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1)

Η σημερινή Παρασκευή σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε νέα ξεκινήματα και να αλλάξετε κάποια στοιχεία της καθημερινότητάς σας που σας προβληματίζουν. Μπορείτε να ξεκινήσετε από τα πρακτικά ζητήματα, όπως το χώρο που ζείτε και μετά να πιάσετε τα πιο ουσιαστικά που σας απασχολούν. Πάντως έχετε κάθε δυνατότητα να τα καταφέρετε πολύ καλά. Στη δουλειά σας χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε κάποιες συνεργασίες γιατί πιθανόν να μην σας συμφέρουν όπως νομίζατε. Όπως και να έχει, μην αποφασίσετε βιαστικά, γιατί θα βγάλετε λάθος συμπεράσματα. Τα οικονομικά σας και σημερα θα σας αγχώσουν, αλλά αν περιρίσετε την τάση σας να ξοδεύετε αλόγιστα θα δείτε ότι θα πάνε πολύ καλύτερα. Όσο για τα αισθηματικά σας, η σημερινή μέρα θα έχει κάποιες στιγμές έντασης στη σχέση σας. Αντί να αναλώνεστε σε φωνές και τσακωμούς βρείτε την υπομονή και τη σοβαρότητα να λύσετε ώριμα ό,τι σας απασχολεί. Αν είστε μόνοι περάστε τη σημερινή Παρασκευή παρέα με φίλους κάνοντας αυτά που σας ευχαριστούν και μην αφήσετε τίποτα να σας χαλάσει τη διάθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-19/2)

Πολλές αλλαγές έχουν συμβεί στη ζωή σας το τελευταίο διάστημα και οι περισσότερες είναι προς όφελός σας. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι πρέπει να κάθεστε με τα χέρια σταυρωμένα, αλλά πρέπει κι εσείς να βοηθήσετε τις καταστάσεις. Αυτό που σας χρειάζεται είναι προγραμματισμός και καλή διαχείριση χρόνου για να τα καταφέρετε καλύτερα. Στα επαγγελματικά σας θα προκύψουν κάποια εμπόδια και ίσως προς στιγμήν να νιώσετε ότι κανείς δεν ακούει ή δεν υπολογίζει τις ιδέες σας. Μη χάσετε την επιμονή σας και συνεχίστε τις προσπάθειές σας. Τα οικονομικά σας χρειάζονται προσοχή. Μην κάνετε έξοδα, που θα σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σας, καλό είναι να συγκρατήσετε τα νεύρα σας σήμερα και να μην αφήσετε τις καταστάσεις να ξεφύγουν. Αν έχετε καλή διάθεση μπορείτε να ξεπεράσετε τα προβλήματα που θα προκύψουν σήμερα στη σχέση σας. Αν είστε μόνοι, η μέρα ευνοεί τις ερωτικές πρωτοβουλίες. Κάντε την κίνησή σας προς το άτομο που σας αρέσει και δεν θα χάσετε.

ΙΧΘΕΙΣ (20/2-20/3)

Σήμερα η δυναμικότητά σας παίρνει τα ηνία και δείχνετε αποφασισμένοι για όλα. Θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις και ορισμένα θέματα θα βρουν τη λύση τους, αρκεί κι εσείς να αξιοποιήσετε κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται μπροστά σας. Τα επαγγελματικά σας πηγαίνουν πολύ καλά, αλλά καλό είναι να αποφύγετε κάθε αλλαγή που θα ανατρέψει τις ισορροπίες που με κόπο χτίσατε. Τα οικονομικά σας χρειάζονται συνεχή έλεγχο. Μη βιαστείτε να απαντήσετε σε κάποιες προτάσεις που θα προκύψουν και μπορεί να αυξήσουν τα έσοδά σας. Όσο για τα αισθηματικά σας, αφήστε μακριά από τη σχέση σας τα προβλήματα της δουλειάς, ώστε να περάσετε μια πολύ όμορφη βραδιά με το σύντροφό σας. Είναι πολύ εύκολο να χαλάσετε κλίμα με το άγχος σας. Αν είστε μόνοι, κάντε πράγματα για τον εαυτό σας, ασχοληθείτε με ό,τι σας ευχαριστεί και γενικά έχετε το νου σας γιατί κάποιο άτομο ενδιαφέρεται βρίσκεται δίπλα σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.