Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Ζώδια-Πέμπτη 26-1-2012

Διαβάστε παρακάτω για όλα τα Ζώδια αναλυτικά:


ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Η σημερινή Πέμπτη δημιουργεί περίεργες συνθήκες για εσάς. Κάποιες συζητήσεις και σχόλια που δεν γνωρίζατε θα φτάσουν στα αυτιά σας και θα σας προβληματίσουν, αλλά δεν πρέπει να ανακόψουν την πορεία και το πρόγραμμα που έχετε βάλει στα σχέδιά σας. Η μέρα σας ευνοεί να πάρετε αποφάσεις που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σας και καλό είναι να εκμεταλλευτείτε αυτή την συγκυρία.

Τα επαγγελματικά σας είναι σε ένα σημείο όπου συνεργασίες και επαφές των προηγούμενων ημερών θα φέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα και θα δείτε τα σχέδιά σας να προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σας, επίσης, πάνε καλύτερα και κάποιες προτάσεις μπορεί να βοηθήσουν τα έσοδά σας. Όσο για τα αισθηματικά σας, η σχέση σας είναι σε μια πολύ καλή φάση και μπορείτε να κάνετε σχέδια για το μέλλον μαζί με τον σύντροφό σας. Αν είστε μόνοι, αποφύγετε τις βιαστικές κινήσεις και δείξτε λίγη υπομονή για να βρείτε αυτό που πραγματικά θέλετε.

ΤΑΥΡΟΣ (21/4-20/5)

Είναι πολύ καλή η σημερινή μέρα για εσάς καθώς θα δείτε πολλά προβλήματα να μένουν πίσω σας και θα μπορείτε να κάνετε κινήσεις για την πρόοδο των σχεδίων σας. Καλό είναι να εκμεταλλευτείτε όλες τις δυνατότητες που θα παρουσιαστούν και να μην αφήνετε τίποτα για αύριο. Αλλά και τα επαγγελματικά σας είναι σε μια πολύ καλή μέρα. Μην αφήνετε εκκρεμότητες και φροντίστε να τελειώνετε με όσες υποχρεώσεις έχετε από παλιά γιατί σύντομα θα παρουσιαστούν και νέες.

Πάντως η δυναμική σας στάση θα σας βοηθήσει και εδώ να χειριστείτε τις όποιες δυσκολίες. Τα οικονομικά σας θέλουν προσοχή. Κάντε κάτι για τα χρέη σας, γιατί σε λίγο θα βρεθούν εκτός ελέγχου. Όσο για τα αισθηματικά σας, μπορείτε με καλή διάθεση να λύσετε αρκετά προβλήματα. Μιλήστε με ηρεμία και μέσα από τη συζήτηση με το σύντροφό σας θα νιώσετε πολύ καλύτερα. Αν είστε μόνοι, περάστε καλά με αγαπημένους φίλους και να είστε έτοιμοι για ενδιαφέρουσες προτάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6)

Η σημερινή μέρα θα σας κάνει να υιοθετήσετε μια διαφορετική στάση απέναντι σε όσα σας απασχολούν. Η δυναμική και αποφασιστική σας πλευρά θα πάρει το πάνω χέρι και θα ξεπεράσετε καταστάσεις που σας στενοχωρούν μια και καλή. Κινηθείτε με εμπιστοσύνη στον εαυτό σας για να δημιουργήσετε μια καλύτερη καθημερινότητα. Τα επαγγελματικά σας πηγαίνουν καλύτερα και κάποιες δυσκολίες που σας προβλημάτιζαν το προηγούμενο διάστημα, αρχίζουν να μένουν πίσω αφήνοντας το δρόμο ελεύθερο για τα σχέδιά σας.

Προσοχή στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας, γιατί θα προκύψουν έκτακτα έξοδα που θα σας αγχώσουν. Όσο για τα αισθηματικά σας, μην αποφεύγετε να μιλήσετε με τον σύντροφό σας για όσα σας απασχολούν. Θα βρείτε μεγάλη κατανόηση και θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα. Όσοι είστε μόνοι, μην κλειστείτε σπίτι σας. Αφήστε τους ανθρώπους που σας πλησιάζουν να σας γνωρίσουν καλύτερα και δεν θα χάσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Πολλά από τα ζητήματα που σας απασχολούσαν τον τελευταίο καιρό έχουν μπει σε μια σειρά και όλα εξελίσσονται όπως ακριβώς θέλετε. Τα σχέδιά σας βρίσκονται σε καλό δρόμο και εσείς έχετε τη δυνατότητα να ξεπεράσετε ακόμα και κάποια εμπόδια που σας καθυστερούσαν. Τα επαγγελματικά σας θέλουν λίγη προσοχή για να μη χάσετε το πρόγραμμα που έχετε βάλει στις υποχρεώσεις σας.

Το πιο σημαντικό είναι να αποφύγετε σήμερα τις κινήσεις πανικού που θα σας αποσυντονίσουν. Κυρίως τα οικονομικά σας βρίσκονται σε μια λεπτή ισορροπία και θέλουν σοβαρότητα από μέρους σας. Όσο για τα αισθηματικά σας, καλό είναι σήμερα να ξεχάσετε τα προβλήματα της σχέσης σας και να απολαύσετε το καλό κλίμα που έχει φτιάξει ο σύντροφός σας χωρίς γκρίνιες και παράπονα. Αν είστε μόνοι, σήμερα δεν θα λείπουν τα φλερτ που θα σας ανεβάσουν τη διάθεση.

ΛΕΩΝ (23/7-23/8)

Αν και το τελευταίο διάστημα είχε αρκετές καθυστερήσεις που σας έχουν αγχώσει, τα πράγματα θα εξελιχθούν με τον καλύτερο τρόπο και θα μπορέσετε να ηρεμήσετε. Αυτό που χρειάζεται είναι λίγη υπομονή και ηρεμία για να μην κάνετe λάθη. Πάντως η σημερινή μέρα είναι πολύ καλή για να ασχοληθείτε με οικογενειακά ζητήματα που έχετε παραμελήσει. Στη δουλειά σας μπορείτε να κάνετε νέα σχέδια και να τολμήσετε συνεργασίες που φοβόσασταν. Θα δείτε ότι σύντομα οι καταστάσεις θα εξελιχθούν υπέρ σας. Πάντως οι προσπάθειες που κάνετε τον τελευταίο καιρό στη δουλειά σας έχει εκτιμηθεί τόσο από τους συνεργάτες όσο και από τους προϊσταμένους σας. Προσοχή στα οικονομικά σας γιατί τα έκτακτα έξοδα παραμονεύουν. Όσο για τα αισθηματικά σας, αρκετά προβλήματα που είχατε στη σχέση σας θα αρχίσουν να λύνονται και θα αισθανθείτε πιο σίγουροι για τον σύντροφό σας. Αν είστε μόνοι μη χάνετε χρόνο μένοντας σπίτι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/8-22/9)

Πολλά από τα ζητήματα που σας απασχολούσαν τον τελευταίο καιρό έχουν μπει σε μια σειρά και όλα εξελίσσονται όπως ακριβώς θέλετε. Τα σχέδιά σας βρίσκονται σε καλό δρόμο και εσείς έχετε τη δυνατότητα να ξεπεράσετε ακόμα και κάποια εμπόδια που σας καθυστερούσαν. Τα επαγγελματικά σας θέλουν λίγη προσοχή για να μη χάσετε το πρόγραμμα που έχετε βάλει στις υποχρεώσεις σας.

Το πιο σημαντικό είναι να αποφύγετε σήμερα τις κινήσεις πανικού που θα σας αποσυντονίσουν. Κυρίως τα οικονομικά σας βρίσκονται σε μια λεπτή ισορροπία και θέλουν σοβαρότητα από μέρους σας. Όσο για τα αισθηματικά σας, καλό είναι σήμερα να ξεχάσετε τα προβλήματα της σχέσης σας και να απολαύσετε το καλό κλίμα που έχει φτιάξει ο σύντροφός σας χωρίς γκρίνιες και παράπονα. Αν είστε μόνοι, σήμερα δεν θα λείπουν τα φλερτ που θα σας ανεβάσουν τη διάθεση.


ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Καλό είναι σήμερα να ανασκουμπωθείτε, να ανασυνταχθείτε και να δείτε με ωριμότητα και σοβαρότητα τις υποχρεώσεις σας. Αν νιώθετε ότι έχετε πολλά να κάνετε είναι επειδή έχετε αφήσει πολλές εκκρεμότητες, αναβάλοντας συνεχώς τις λύσεις τους. Γενικά η μέρα είναι πολύ ευνοϊκή και θα βρείτε πολλούς συμπαραστάτες στις προσπάθειές σας. Στη δουλειά σας, θα πρέπει να είστε έτοιμοι γαι κάποιες δυσκολίες που θα προκύψουν.

Μην παρασυρθείτε και πάρετε βιαστικές αποφάσεις γιατί τα ρίσκα, ειδικά στον οικονομικό τομέα, δεν θα σας βγουν. Όσο για τα αισθηματικά σας, είναι κατάλληλη μέρα για να αφιερώσετε χρόνο στη σχέση σας και να προσπαθήσετε να μειώσετε το κενό που έχει δημιουργηθεί, ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφό σας. Αν είστε μόνοι, η νύχτα θα φέρει δίπλα σας φλερτ και νέες γνωριμίες.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-22/11)

Η σημερινή μέρα θα σας φέρει ειδήσεις που θα σας αναστατώσουν και θα σας προβληματίσουν. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην αποσυντονιστείτε γιατί θα χάσετε το πρόγραμμά σας και θα μείνουν πίσω αρκετές υποχρεώσεις που πρέπει να τελειώνουν. Αν νιώθετε ότι δεν μπορείτε να διαχειριστείτε κάποιες καταστάσεις, μιλήστε με τους δικούς σας ανθρώπους και ζητήστε τη βοήθειά τους. Είναι εκεί για να σας την προσφέρουν. Στη δουλειά σας, σήμερα θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε κάποια σχέδια που κάνετε εδώ και καιρό. Είναι μια καλή μέρα για να τελειώνετε με ορισμένες υποχρεώσεις που έχουν μείνει πίσω για να κινηθείτε πιο σίγουροι από εδώ και πέρα.

Ακόμα και τα οικονομικά σας αρχίζουν να βελτιώνονται και με λίγη προσοχή θα πάνε ακόμα καλύτερα. Όσο για τα αισθηματικά σας, τα νεύρα σας δεν είναι σε καλή κατάσταση και θα πρέπει να επιστρατεύσετε όλη σας την ψυχραιμία για να μην δημιουργήστε πρόβλημα με το σύντροφό σας. Με την κακή σας διάθεση θα δημιουργήσετε ζητήματα εκεί που δεν υπάρχει λόγος. Αν πάλι είστε μόνοι, μην αγχώνεστε και απολαύστε την παρέα των φίλων σας. Δεν είναι δύσκολο να γοητεύσετε σήμερα όποιον σας πλησιάσει.


ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11-21/12)

Η σημερινή μέρα ευνοεί τη δυναμική σας στάση απέναντι στις καταστάσεις και σας οδηγεί σε επιτυχημένες αποφάσεις. Με την ενέργεια αλλά και την αυτοπεποίθηση που έχετε σήμερα, θα καταφέρετε να δώσετε τις κατάλληλες λύσεις σε πολλά ζητήματα που σας απασχολούν εδώ και καιρό. Στη δουλειά σας, πρέπει να είστε σε ετοιμότητα γιατί θα σας γίνουν προτάσεις που χρειάζονται σκέψη και πολύ ώριμη αντιμετώπιση ώστε να μην παρασυρθείτε. Μη βιαστείτε σε καμία περίπτωση να απαντήσετε.

Τα οικονομικά σας επίσης είναι σε μια δύσκολη φάση, αφού κάποια λάθη του παρελθόντος σας κυνηγούν ακόμα. Κάντε ό,τι μπορείτε για να διορθώσετε αυτές τις καταστάσεις. Όσο για τα αισθηματικά σας, μπορείτε να περάσετε πολύ καλά με το σύντροφό σας, αν καταφέρετε να ηρεμήσετε και αφήσετε μακριά από τη σχέση σας όλη την πίεση και τα προβλήματα που σας προκαλεί η δουλειά σας. Αν είστε μόνοι, ο ερωτισμός σας σήμερα είναι αυξημένος και με τις κατάλληλες κινήσεις θα έχετε τις κατακτήσεις που επιθυμείτε.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1)

Η στασιμότητα και οι καθυστερήσεις σε διάφορα θέματα τελειώνουν σήμερα και αυτό σας κάνει να βλέπετε πιο αισιόδοξα το μέλλον. Με λίγο πρόγραμμα μπορείτε να καταφέρετε πάρα πολλά, αρκεί να μην υποκύψετε στην πίεση που σας κυριεύει και σας οδηγεί σε βιαστικές αποφάσεις. Χρησιμοποιήστε όσο περισσότερο μπορείτε τον ορθολογισμό σας. Στη δουλειά σας θα υπάρξουν σήμερα στιγμές έντασης και εκνευρισμού και πρέπει να βρείτε την ψυχραιμία και τη σοβαρότητα να μην ξεφύγετε γιατί έτσι θα καταστρέψετε και τις προσπάθειες που έχετε κάνει μέχρι τώρα.

Τα οικονομικά σας, απ’ την άλλη, πηγαίνουν λίγο καλύτερα και με ένα καλό πρόγραμμα, θα βελτιωθούν ακόμα περισσότερο. Όσο για τα αισθηματικά σας, η διάθεσή σας δεν είναι η καλύτερη, αλλά ίσως είναι μια καλή στιγμή να δείτε και από την πλευρά του άλλου όσα συμβαίνουν στη σχέση σας και σας προβληματίζουν. Θα διαπιστώσετε ότι η ευθύνη σας βαραίνει ισόποσα. Αν είστε μόνοι, οι συνθήκες σήμερα ενισχύουν τη γοητεία σας, και μπορείτε να κάνετε την πρώτη κίνηση στο άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-19/2)

Κάποια ζητήματα που ίσως είχατε αφήσει πίσω σας θα επανέλθουν σήμερα και καλά θα κάνετε αυτή τη φορά να μην τα αμελήσετε και να ασχοληθείτε σοβαρά μαζί τους. Μην χάσετε την ψυχραιμία σας ό,τι κι αν γίνει και προσπαθήστε να είστε συγκεντρωμένοι σε ό, τι θέλετε να κάνετε. Πάντως η αλήθεια είναι πως οι γενικότερες συνθήκες μπορεί να σας δημιουργήσουν νεύρα και κακή διάθεση. Αντισταθείτε με κάθε τρόπο.

Στη δουλειά σας, θα δείτε πολλά από τα σχέδιά σας να προχωρούν και οι δικοί σας άνθρωποι, αλλά και οι συνεργάτες θα σας βοηθήσουν σε αυτή την κατεύθυνση. Πάντως καλό είναι σήμερα να αποφύγετε τις σημαντικές αποφάσεις για να σκεφτείτε καλύτερα όλα τα ενδεχόμενα. Στα οικονομικά σας βάλτε ένα πρόγραμμα και μην το παραβιάσετε γιατί έρχονται έξοδα που θα σας αγχώσουν. Όσο για τα αισθηματικά σας, χρειάζεται αρκετή προσπάθεια σήμερα για να ξεπεράσετε τις παρεξηγήσεις αλλά και τα μικρά προβλήματα που θα προκύψουν. Με λίγη καλή διάθεση μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ήρεμο και, γιατί όχι, ερωτικό κλίμα απόψε. Αν είστε μόνοι, ανοιχτείτε σήμερα σε νέες γνωριμίες και μην γίνεστε τόσο αυστηροί στις επιλογές σας.

ΙΧΘΕΙΣ (20/2-20/3)


Είναι μια πολύ καλή ημέρα η σημερινή για εσάς και αυτό φαίνεται και στη διάθεσή σας που θα είναι πολύ αισιόδοξη. Η δημιουργικότητά σας αλλά και η δυναμική σας στάση θα σας βοηθήσουν να βρείτε τους κατάλληλους τρόπους για να προχωρήσετε τα σχέδιά σας και να υλοποιήσετε τις ιδέες σας. Στη δουλειά σας κινδυνεύετε να αποδιοργανωθείτε και να αφήσετε πίσω αρκετές υποχρεώσεις. Γι’ αυτό δείξτε την απαραίτητη σοβαρότητα και δούλεψε ομαδικά με τους συνεργάτες σας ώστε να τελειώνετε με όσα περισσότερα μπορείτε. Τα οικονομικά σας, απ’ την άλλη, είναι σε μια δύσκολη φάση. Προσπαθήστε να μαζέψετε όσο περισσότερο γίνεται τα έξοδά σας.

Όσο για τα αισθηματικά σας, εδώ χρειάζεται λίγη προσπάθεια για να επανέλθει η σχέση σας στο σημείο που επιθυμείτε. Μην ξεχνάτε ότι είναι και στο δικό σας χέρι να φτιάξετε το κλίμα και να ξεπεράσετε τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί. Πάρτε σήμερα την απόφαση να βελτιώσετε την ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας. Όσοι είστε μόνοι, σήμερα η επικοινωνία με τους γύρω σας είναι σε ένα πολύ καλό σημείο. Κάντε τις κατάλληλες κινήσεις για να πλησιάσετε το πρόσωπο που θέλετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.