Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Ζώδια-Σάββατο 21-1-2012

Διαβάστε παρακάτω για όλα τα Ζώδια αναλυτικά:


ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Η σημερινή διάθεσή που σας χαρακτηρίζει είναι να κάνετε αλλαγές και να φέρετε τα πάνω κάτω στη ζωή σας. Αυτό που πρέπει να προσέχετε είναι πως αν βιαστείτε για όλα αυτά, κινδυνεύετε να βρεθείτε ακόμα πιο μπερδεμένοι. Δώστε το χρόνο που χρειάζονται οι καταστάσεις και κρατήστε την αισιοδοξία σας. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Το ίδιο ισχύει και για τα επαγγελματικά σας. Μη βιάζεστε και δώστε λίγο χρόνο να δείτε τα πράγματα πως εξελίσσονται για να πάρετε αποφάσεις. Τα οικονομικά σας είναι εκείνα που χρειάζονται δραστικές κινήσεις μείωσης… Όσο για τα αισθηματικά σας μπορείτε να κάνετε σήμερα συζητήσεις που θα λύσουν διάφορα προβλήματα μέσα στη σχεση σας. Όσοι είστε μόνοι να είστε έτοιμοι για μια ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα σας βγάλει από τη μοναξιά πολύ σύντομα.


ΤΑΥΡΟΣ (21/4-20/5)

Το σημερινό Σάββατο σας βρίσκει σε μια αρκετά ευαίσθητη φάση και με μια τάση απομόνωσης από τους γύρω σας. Μη νομίζετε ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται και δεν νοιάζεται. Είναι μάλλον άδικο για τους δικούς σας ανθρώπους. Βγάλτε τη δυναμική σας πλευρά και δείξτε τις ικανότητές σας στη δουλειά σας με αποφάσεις που θα βελτιώσουν την επαγγελματική σας κατάσταση. Προσοχή στα έξοδά σας γιατί η μέρα είναι επικίνδυνη για οικονομικά ανοίγματα. Όσο για την αισθηματική σας ζωή, εκεί περνάτε μια όμορφη φάση με κατανόηση και αγάπη. Κρατήστε τη θετική σας διάθεση και απολαύστε το Σαββατοκύριακο που ξεκινά με τον σύντροφό σας ή αν είστε μόνοι με αγαπημένους φίλους.


ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6)

Για να απαλλαγείτε από το άγχος πρέπει να ξεκινήσετε από το παρελθόν που σας έχει αφήσει ζητήματα προς επίλυση και μετά συνεχίζετε με το παρόν. Πάντως τα νεύρα και η πίεση δεν θα σας ωφελήσουν. Κοιτάξτε να δείτε με ηρεμία τα προβλήματά σας για να τα λύσετε μια κι έξω. Τα επαγγελματικά σας πάνε καλά και πραγματικά δεν υπάρχει λόγος για άγχος. Αποφύγετε τις οικονομικές συμφωνίες και κοιτάξτε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες. Αυτό θα σας διώξει μεγάλο μέρος της πίεσης. Όσο για τα αισθηματικά σας μπορείτε να περάσετε πολύ όμορφα και να κάνετε μια ρομαντική έκπληξη στο σύντροφό σας για να ανανεώσετε το κλίμα. Αν είστε μόνοι, η παρουσία σας απόψε δεν θα περάσει απαρατήρητη. Απολαύστε τα φλερτ που θα προκύψουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Η σημερινή μέρα είναι πολύ καλή γιατί καταφέρνετε να συγκροτηθείτε και νιώθετε ότι τα άγχη που σας είχαν βάλει σε πανικό μένουν πίσω σας. Κρατήστε αυτή την τακτική για να λύσετε διάφορα θέματα και μην κινείστε βιαστικά και επιπόλαια. Η δουλειά σας χρειάζεται οργάνωση, κάτι που χάσατε τις προηγούμενες μέρες και σας έχει βγάλει από τους στόχους σας. Ακόμα και τα οικονομικά σας πάνε καλύτερα και θα τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που σας πιέζουν. Όσο για τα αισθηματικά σας, δείξτε όλη την καλή σας διάθεση για να περάσετε καλά με τον σύντροφό σας. Δε χρειάζεται τίποτ’ άλλο. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές και ειδικά οι αδέσμευτοι θα νιώσετε βλέμματα θαυμασμού να σας συντροφεύουν απόψε.

ΛΕΩΝ (23/7-23/8)

Η σημερινή μέρα είναι καλή για σκέψη αφού θα είστε ήρεμοι και σε θέση να κάνετε έναν ουσιαστικό διάλογο με τον εαυτό σας. Προσέξτε την υγεία αλλά και την εμφάνισή σας και μην παρασύρεστε σε υπερβολές. Δεν σας κάνουν καλό. Τα επαγγελματικά σας θα πάνε ακόμα καλύτερα αν ξεμπερδεύετε με κάποια ζητήματα που σας αγχώνουν και αφορούν συζητήσεις με συνεργάτες σας. Μην αναβάλετε να τακτοποιήσετε τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Τα οικονομικά σας είναι σε μια σταθερά ανησυχητική κατάσταση. Μην σας παίρνει από κάτω και κάντε ότι καλύτερο μπορείτε για να μην ξοδεύετε άσκοπα. Όσο για τα αισθηματικά σας, χρειάζεται να αφιερώσετε χρόνο και προσπάθεια για να διώξετε τις ανασφάλειες του συντρόφου σας. Το κοινό σας μέλλον βρίσκεται πιο πολύ στα χέρια σας. Όσοι είστε μόνοι, κάντε την κίνησή σας σήμερα γιατί δύσκολα θα σας αντισταθεί κανείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/8-22/9)

Απολαύστε ένα Σάββατο όπου τα σχέδιά σας προχωρούν όπως τα υπολογίζατε και η αναποδιά των προηγούμενων ημερών δίνει τη θέση της στο χαμόγελο. Αποφύγετε να υπογράψετε συμφωνίες που θέλουν περισσότερη σκέψη στη δουλειά σας και βάλτε ένα πρόγραμμα για να τελειώνετε με όσα περισσότερα μπορείτε τώρα που νιώθετε καλή διάθεση. Στη σχέση σας επικρατεί ηρεμία αλλά κι αυτό ακόμα καλό είναι. Χρειάζεστε χαλάρωση και λίγη ρομαντική ατμόσφαιρα. Αν είστε μόνοι, φτιάξτε τις συνθήκες που σας κάνουν να περνάτε καλά. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να είστε καλά με τον εαυτό σας!


ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Κοιτάξτε να μείνετε λίγο μόνοι με τον εαυτό σας σήμερα και να προσπαθήσετε να σκεφτείτε ποιοι άνθρωποι θέλουν το καλό σας. Μόνο έτσι θα καταλήξετε σε ασφαλή συμπεράσματα για το ποιοι είναι οι πραγματικοί σας φίλοι. Η δουλειά σας θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια αλλά με τις ικανότητες που έχετε, εύκολα θα λύσετε σήμερα οποιοδήποτε πρόβλημα. Κάπως έτσι πρέπει να λύσετε και το πρόβλημα των οικονομικών σας που εξακολουθεί να σας αγχώνει. Τα αισθηματικά σας, απ’ την άλλη, συνεχίζουν τη θετική τους πορεία ειδικά σήμερα που νιώθετε λίγο πιο αισιόδοξα. Χαρείτε μια ερωτική βραδιά είτε μέσα στη σχέση σας, είτε, αν είστε μόνοι, με κάποιο φλερτ που θα προκύψει. Ξεκινάει ένα Σαββατοκύριακο που πρέπει να το χαρείτε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-22/11)

Επειδή το Σαββατοκύριακο σημαίνει λιγότερη δουλειά, η διάθεσή σας είναι πολύ καλή και δεν έχετε σκοπό να αφήσετε τίποτα να σας την χαλάσει. Φροντίστε αυτό το Σάββατο να το κάνετε καλή μέρα για αποφάσεις και ξεκαθαρίσματα. Η δουλειά σας είναι σε καλή φάση και με αρκετές υποχρεώσεις να έχουν μπει σε σειρά. Φροντίστε κάποια έκτακτα έξοδα και μην αγχώνεστε. Όσο για τα αισθηματικά σας, ίσως θα πρέπει να χαλαρώσετε και να μη δώσετε σημασία σε κάποιες λεπτομέρειες που σας προβληματίζουν. Περάστε όσο καλύτερα γίνεται και ειδικά αν είστε μόνοι σας, ρίξτε το έξω με την παρέα που σας κάνει να αισθάνεστε όμορφα. Βρείτε χρόνο να σκεφτείτε κάποια πράγματα χωρίς απαραιτήτως να σας πάρει από κάτω.


ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11-21/12)

Είστε σε έναν πολύ καλό δρόμο τον οποίο έχετε χαράξει με πολύ δουλειά και πολύ προσπάθεια. Γι’ αυτό και θα σας οδηγήσει στην επιτυχία. Αποφύγετε κάθε σχόλιο ή γνώμη που θα σας αποσυντονίσει και δείξτε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας. Τα επαγγελματικά σας πάνε πολύ καλά και όλα σας τα σχέδια αρχίζουν να υλοποιούνται. Προσοχή σε συνεργασίες ή συμφωνίες που προκύπτουν και χρειάζονται αρκετή σκέψη. Τα οικονομικά ζητήματα σας απασχολούν ίσως παραπάνω απ’ ότι πρέπει. Ηρεμήστε λίγο για να νιώσετε καλύτερα. Όσο για τα αισθηματικά σας μπορείτε να περάσετε πολύ όμορφα με τον σύντροφό σας και να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και τους δύο. Μην γκρινιάζετε για λεπτομέρειες γιατί θα χαλάσετε το Σάββατό σας. Όσοι είστε μόνοι, αφήστε την προσωπικότητά σας να κάνει το ερωτικό της θαύμα.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1)

Είστε αρκετά κουρασμένοι αυτό το διάστημα και αυτό θα φανεί σήμερα καθώς δυσκολεύεστε να κάνετε βασικά πράγματα. Φροντίστε τον εαυτό σας και ασχοληθείτε μετά με τις υποχρεώσεις σας. Ειδικά κάποια οικογενειακά ζητήματα μπορεί να σας απασχολήσουν κατ’ εξοχήν. Μην αφήνετε τη δουλειά σας να σας κυριεύει. Βάλτε ένα μέτρο και μην το παραβιάσετε ό,τι κι αν γίνει. Τα οικονομικά σας είναι μέσα στα πράγματα που σας αγχώνουν αλλά σύντομα θα βελτιωθούν αισθητά. Όσο για τα αισθηματικά σας, εδώ τα πράγματα πάνε πολύ καλά αφού το σημερινό Σάββατο σας χαρίζει μια ακαταμάχητη γοητεία που κάνει θραύση όπου κι αν βρεθείτε. Αν είστε μόνοι εκμεταλλευτείτε το. Αν έχετε σχέση, δείξτε στο σύντροφό σας τις ερωτικές σας διαθέσεις. Σε καλό θα σας βγει!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-19/2)

Το σημερινό Σάββατο δεν είναι και το πιο ευχάριστο για εσάς. Εκτός του ότι θέλετε να τελειώσετε με κάποιες υποχρεώσεις οι λύσεις που θα προτείνετε θα σας φέρουν σε σύγκρουση με δικά σας άτομα και κυρίως την οικογένειά σας. Δείξτε ώριμη στάση και μη φτάσετε στα άκρα. Τα επαγγελματικά σας πάντως πάνε καλά και μπορείτε να αισιοδοξείτε για ένα καλύτερο μέλλον. Ακόμα και τα οικονομικά σας μπαίνουν σε μια σειρά και σας διώχνουν το άγχος που νιώθατε. Όσο για την αισθηματική σας ζωή, εκεί τα κάνει όλα ο σύντροφός σας που δείχνει την αγάπη του με κάθε τρόπο. Με τη συμπεριφορά που έχει το ταίρι σας μπορείτε να απολαύσετε ένα πολύ ερωτικό τριήμερο είτε έχετε σχέση, είτε είστε μόνοι. Σε κάθε περίπτωση δείξτε την συναισθηματική σας πλευρά και γίνετε όσο πιο ρομαντικοί μπορείτε. Ταιρίαζει στην περίσταση.

ΙΧΘΕΙΣ (20/2-20/3)


Σήμερα καταφέρνετε να γίνετε δυναμικοί και παίρνετε αποφάσεις που αφορούν τη ζωή σας και είναι δραστικές. Κάντε τις κινήσεις που θέλετε με ηρεμία και χωρίς πανικό και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα. Στη δουλειά σας αξιοποιήστε κάποιες γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από το επαγγελματικό τέλμα στο οποίο βρίσκεστε τον τελευταίο καιρό. Τα οικονομικά σας είναι σε καλή φάση αλλά και σε λεπτή ισορροπία. Μην την διαταράξετε. Όσο για τα αισθηματικά σας, ακόμα κι εκεί τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο επειδή εσείς αλλάζετε τη στάση σας και τον τρόπο αντιμετώπισης της σχέσης σας. Μπορείτε λοιπόν να δείτε τα ευεργετικά αποτελέσματα αυτής της εξέλιξης. Αν πάλι είστε μόνοι, είναι μια καλή μέρα για νέες γνωριμίες. Μην ξεχνιέστε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.