Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2011

Είπε το τέλος ο Ντιόπ!

Αφού δεν το ανακοίνωνε εδώ και 10 μέρες η ΠΑΕ ΑΕΚ αν και όλα είχαν τελειώσει, τελικά το είπε ο...

Πάπα Μπούμπα Ντιόπ το τέλος στη σχέση του με την Ένωση, με επίσημη δήλωση του.

Η ΑΕΚ και ο Σενεγαλέζος άσος είχαν συμφωνήσει εδώ και σχεδόν δέκα μέρες, για το τέλος της συνεργασίας τους αλλά για κάποιον ανεξήγητο λόγο στα Σπάτα δεν το παραδέχονταν επισήμως, ενώ υπήρχαν και σενάρια τα προηγούμενα 24ωρα για νέα παράταση... Κάτι τέτοιο, φυσικά, δεν ίσχυε καθώς είχε οριστικοποιηθεί το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών και αφού δεν το ανακοίνωνε επισήμως η ΑΕΚ για να κλείσει αυτό το θέμα, το έκανε ο Ντιόπ με δήλωση του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Δήλωση με την οποία διευκρινίζει ότι θα συνεχίσει την καριέρα του αλλά κοντά στην οικογένεια του, ευχαριστεί διοίκηση και κόσμο της Ένωσης ενώ εύχεται στον Μανόλο Χιμένεθ και τους πρώην, πλέον, συμπαίκτες του να κατακτήσουν το νταμπλ τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά η δήλωση του Σενεγαλέζου άσου.

Με τη δήλωσή μου αυτή ανακοινώνω την, επιβεβλημένη για εμένα και την οικογένειά μου, αποχώρηση από την ΑΕΚ και την Ελλάδα, λόγω σοβαρού θέματος το οποίο παρά τις προσπάθειες που έχω καταβάλει εδώ και αρκετές ημέρες δεν κατάφερα να ξεπεράσω.

Δυστυχώς, η φύση του προσωπικού μου αυτού προβλήματος είναι τέτοια, που με αναγκάζει να συνεχίσω την επαγγελματική μου δραστηριότητα κοντά στην οικογένειά μου.

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου την διοίκηση της ΑΕΚ για την στήριξή της όλο το διάστημα της συνεργασίας μας έως τώρα και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Σταύρο Αδαμίδη, ο οποίος πίστεψε σε εμένα και έκανε τα πάντα για να με φέρει στην ομάδα.

Επίσης, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο αντίο στον υπέροχο κόσμο της ΑΕΚ, τον οποίο θα έχω πάντα στην καρδιά μου ανεξαρτήτως της μικρής διάρκειας παραμονής μου. Υποδοχή σαν αυτή που μου επιφύλαξε πέρυσι κατά την άφιξή μου και αποδοχή και στήριξη σαν κι αυτή που μου έδωσε όλη τη χρονιά, δεν μπορεί να λησμονηθεί εύκολα.

Τέλος, εύχομαι στους συμπαίκτες μου και στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας καλή επιτυχία τη νέα χρονιά και φυσικά την κατάκτηση του double.

Papa Bouba Diop.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.