Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Επανασύνδεση για Destiny's Child;

Τα τρία κορίτσια από το πάλαι ποτέ αγαπημένο band Destiny's Child, βρέθηκαν ξανά μαζί και αποφάσισαν να δώσουν απαντήσεις για να βάλουν ένα τέλος στις φήμες που τις θέλουν να ξανασμίγουν τα ταλέντα τους!

Πού συναντήθηκαν: στο party για την κυκλοφορία του καινούριου album της Kelly Rowland, "Here I Am", στη Νέα Υόρκη.

Και βέβαια, οι δημοσιογράφοι δεν θα άφηναν μια τέτοια ευκαιρία να πάει χαμένη και έκαναν την καυτή ερώτηση στην Kelly, μια που η Beyoncé είχε προλάβει να φύγει: Θα αναβιώσει το τρίο των Destiny's Child ή όχι;

Η Kelly απάντησε λέγοντας: «Δεν είναι κάτι που έχουμε συζητήσει, και μιλάμε αρκετά κάθε εβδομάδα για να είμαι ειλικρινής».

Όταν ρωτήθηκε ποιο από τα παλιά τραγούδια τους θα ήθελε να πουν σε ενδεχόμενο reunion των Destiny's Child, είπε: «Θα μου άρεσε να πούμε κάτι a cappella και να το απογειώσουμε. Θυμάμαι όταν ο Wyclef μας έβαλε να το κάνουμε στα βραβεία του MTV, είπαμε το 'Say My Name', ακουγόμασταν τόσο ωραία!».

Η απάντηση της Kelly ήταν αρκετά σαφής: οι τρεις ντίβες συνεχίζουν τις solo καριέρες τους και για να είμαστε ειλικρινείς μας αρέσουν εξίσου (για να μην πω και περισσότερο) μόνες τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.