Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΒΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Η σημερινή Ελλάδα είναι σκ...α!Οι ΕΛΛΗΝΕΣ είναι επίσης το ίδιο..Χωρίς παιδεία και ουσιαστικη μόρφωση.Πλακώνονται μεταξύ τους για ομάδες.Για τί???Για ομάδες???ΕΛΕΟΣ!!!ΝΤΡΟΠΗ!!!Ανοίγουν κεφάλια,τρέχουν αίμαιτα,πηγαίνουν στα νοσοκομεία,πλακώνονται μεταξύ τους,γροθοκοπούνται για μια κο_ο ομάδα!Αντί να είμαστε όλοι μαζί μονιασμένοι και αγαπημένοι,αντιθέτως καθόμαστε και μαλώνουμε..ΝΤΡΟΠΗ!!!Όλοι είμαστε συνάνθρωποι,όλοι φτιαγμένοι από σάρκα και οστά,ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΙΣΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.Δεν πρέπει να μαλώνουμε.

Αυτό ήταν το πρώτο.Στο δεύτερο στάδιο,πίνουμε,μεθάμε και κάνουμε ό,τι θέλουμε.Γινόμαστε ανεξέλεγκτοι και βαράμε όποιον βρούμε μπροστά μας επειδή έτσι μας ήρθε η όρεξη....!ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΗΔΕΝ!!!Και τάχα η νέα γενιά τώρα έρχεται να τα αλλάξει όλα αυτά...έρχεται σαν μεσσίας με περισσότερο μυαλό να αλλάξει το σύστημα της χώρας...Τι να αλλάξουν και αυτοί???Τι να αλλάξουν όταν οι ίδιοι είναι πρώτοι στα παραπάνω περιστατικά.Χωρίς μυαλό,χωρίς παιδειά,χωρίς ηθική συνείδηση,χωρίς ηθικότητα,χωρίς σεβασμό,χωρίς σωφροσύνη πίνουν,μεθάνε,πλακώνονται,συμμετέχουν σε φασαρίες,βρίζονται δεν σέβονται τους μεγαλύτερους κ.τ.λ.

Αυτή είναι η νέα Ελλάδα!!!ΑΙΣΧΟΣ!!!

Και ο κόσμος ο υπόλοιπος τι κάνει???Κάθεται αδρανείς και παρακολουθεί τα γεγονότα...Παρακολουθεί την κοινωνία να ξεφτιλίζεται,να φτάνει στο πιο χαμηλό σημείο...στον πάτο....ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ!ΧΕΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΙΣΤΗΣ!Μόνο λόγια και στην πράξη τίποτα...για αυτό δεν πάμε μπροστά και για αυτό μας κάνουν και οι πολιτικοί ό,τι θέλουν...γιατί ξέρουν ότι δεν πρόκειται να τους κάνουμε τίποτα γιατί ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΕΣΤΗΔΕΣ!!!

Εχει φτάσει ο Έλληνας στο έσχατο σημείο...Και π.χ. φόνος να γίνει μπροστά και να ξέρει ποιος το έκανε,δεν θα πάει να πει τίποτα,,γιατί σκέφτεται μόνο τον εαυτό του...εφόσον τα αποτελέσματα μιας ενέργειας δεν τον επηρεάζουν,γιατί να κουνηθεί????

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΒΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΝΩ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ,ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΛΗΣΤΟΙ...!!!

Λες και άμα δείρω κάποιον θα νιώσω ότι είμαι κάτι...δεν θα είμαι τίποτα άλλο παρά ένας ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑ..ΑΣ!!!Και με Μ ΚΕΦΑΛΑΙΟ!!!Ένας ανεγκέφαλος που επειδή μισώ την ζωή πρέπει να καταστρέψω και την ζωή του άλλου...αλλά δεν πάει έτσι...αν δεν μπορείς άλλο κάτσε σπιτάκι σου ή αλλιώς άντε και στο δια...λο!!!να φύγεις,να πας σε άλλη χώρα...εμείς στην Ελλάδα δεν θέλουμε τέτοια...

Ξυπνήστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γίνετε άνθρωποι,κάντε την πρώτη κίνηση,αλλάξτε και θα δείτε ότι θα ακολουθήσουν και άλλοι!

Πάμε όλοι μαζί για μια καλύτερη Ελλάδα!!!

ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΒΙΑ!!!ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΟΤΟ!!!ΟΧΙ ΣΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΞΞΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΕΝΝΑ ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ!!!

ΠΕΙΤΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑ!!!

Πάρτε τα σωστά εφόδια και γίνετε επιτέλους άνθρωποι...!!!Όλοι μαζί ενωμένοι ας διώξουμε τα νοσηρά στοιχεία της χώρας και ας τους δείξουμε ότι η ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!Ας τους δείξουμε ότι είναι λάθος και ας τους δείξουμε τον σωστό δρόμο για μια νέα ΕΛΛΑΔΑ,για μια ΝΕΑ ΑΡΧΗ,καλύτερη,που όλοι θα είμαστε αγαπημένοι!!!

1 σχόλιο:

  1. ασφαλως και θα συμφωνησω μαζι σου αφου πρωτα σημειωσω πως η βια δεν εχει κοινωνικα ή οικονομικα κριτηρια. Εμφανιζεται εξισου σχεδον σε πλουσιους και φτωχους. Οποτε θα προτεινα να μην αναιρεις κανεναν.
    Απο την αλλη, το μελλον της Ελλαδας που πρεπει να οικοδομησουμε απο σημερα με αφορμη την αναδομηση που ξεκινα σε γενικοτερους τομεις, πρεπει να εχει ως βαση την παιδεια. Φτιαχνουμε σωστους, αδιαφθορους ανθρωπους και υστερα απολαμβανουμε μια καλυτερη Ελλαδα :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.